Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Australijoje nuo koronaviruso gydyti Tomas Hanksas ir Rita Wilson sugrįžo į JAV

Koronavirusu užsikrėtę aktorius Tomas Hanksas ir jo žmona Rita Wilson po saviizoliacijos Australijoje sugrįžo į gimtąsias Jungtines Amerikos valstijas, praneša CNN.
Tomas Hanksas ir Rita Wilson
Tomas Hanksas ir Rita Wilson / Vida Press nuotr.

„Mes jau namie ir, kaip ir likusi Amerika, tęsime saviizoliaciją ir socialinį atsiribojimą“, – savaitgalį tviteryje pranešė Tomas Hanksas.

Porai koronavirusas nustatytas šį mėnesį jiems lankantis Australijoje, kur aktorius ruošėsi filmo apie legendinį atlikėją Elvį Presley filmavimo darbams. Tomui Hanksui skirtas dainininko vadybininko Tomo Parkerio vaidmuo. Šiuo metu juostos filmavimo darbai yra sustabdyti.

„Labai dėkojame visiems mumis Australijoje besirūpinusiems. Jų priežiūra ir rekomendacijos padėjo grįžti namo į JAV. Taip pat dėkojame visiems jums, kurie siuntė linkėjimus. Rita ir aš tai labai vertiname“, – tęsė žinutėje aktorius.

Visą tą laiką, kol buvo gydomi nuo COVID-19, Tomas Hanksas ir Rita Wilson socialiniuose tinkluose pasakojo, kaip jiems sekasi saviizoliacijoje, dalijosi patarimais likusiems namuose ir net rado kada pralinksminti savo sekėjus – aktoriaus žmona nusifilmavo repuojanti 1992 metų hitą „Hip Hop Hooray“.

Jį galite išgirsti čia:

View this post on Instagram

See it to believe it

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas