Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

B.Spears darbuotoja sako be leidimo pasiėmusi šunis, nes jie buvo „arti mirties“

Paaiškėjo daugiau Britney Spears ir jos namų tvarkytojos konflikto, dėl kurio darbuotoja pateikė skundą policijai kaltindama dainininkę smurtu, detalių. Pasirodo, popmuzikos dievaitei dirbusi moteris neatsiklausiusi išsivedė jai priklausančius šunis, kuriuos Britney galiausiai atgavo tik po dviejų savaičių. Darbuotoja aiškina, kad taip pasielgė įsitikinusi, jog B.Spears namuose keturkojams nesaugu – esą jie prastai maitinti ir kentė nuo dehidratacijos.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“/AP nuotr.

Britney Spears šunys susirgo ir vienas iš jų buvo „arti mirties“, tad dainininkės namų tvarkytoja pamanė, kad vienintelis būdas juos išgelbėti yra skubi išvyka pas veterinarą, tačiau ta išvyka užtruko gerokai ilgiau, skelbia TMZ.

Pasak šaltinių, B.Spears šunys turi būti šeriami specialiu maistu, vienas iš augintinių turi rimtų virškinimo problemų, todėl darbuotoja sunerimo pamačiusi, kad šunys reguliariai maitinami likučiais nuo stalo. Dėl to keturkojai esą sunkiai susirgo, ypač kenčiantis nuo minėtų virškinimo bėdų.

B.Spears namų tvarkytojos teigimu, abiems šunims taip pat trūko vandens, dėl to jie patyrė dehidrataciją.

Todėl moteris nutarė imtis priemonių ir nuvežti savo darbdavės augintinius pas veterinarą.

Visgi, šaltinių žiniomis, keturkojus apžiūrėjęs veterinaras ne juokais sunerimo, o B.Spears šunų auklė nusprendė, kad bus geriausia, jei jais rūpinsis ji, o ne dainininkė.

Namie neberadusi šunų, Britney rugpjūčio 10 dieną kreipėsi į policiją ir netgi įtarė, kad prie augintinių dingimo galėjo prisidėti jos tėvas Jamie Spearsas.

Galiausiai šunys buvo gražinti dainininkei po dviejų savaičių. TMZ žiniomis, juos išvedusi namų tvarkytoja jau nebedirba.

Vida Press nuotr./Britney Spears
Vida Press nuotr./Britney Spears

Neseniai 15min jau rašė, kad buvo pradėtas tyrimas dėl dainininkės namuose dirbančios moters skundo – neva B.Spears jai trenkė, pranešė Kalifornijos teisėsaugos pareigūnai.

Pasak TMZ šaltinių, Britney įsiuto pamaniusi, kad darbuotoja nuotraukas, kuriose įamžinti sergantys šunys, nusiųs jos tėvui J.Spearsui, todėl griebė iš moters telefoną ir tuo metu trenkė jai į ranką.

Pati B.Spears neigia prisilietusi prie namų tvarkytojos. Esą viskas, ką ji padarė, tebuvo telefono paėmimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas