Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Backstreet Boys“ narį po 15-os metų atsivijo kaltinimai išprievartavimui: auka parašė pareiškimą

Praeityje garsios vaikinų grupės „Backstreet Boys“ narys Nickas Carteris (38 m.) kaltinamas išprievartavimu. Pareiškimą policijai šią savaitę parašė dainininkė Melissa Schuman (33 m.), pagaliau išdrįsusi tai padaryt, nors nuo tariamo įvykio praėjo jau 15 metų.
Melissa Schuman ir „Backstreet Boys“ nariai
Melissa Schuman ir „Backstreet Boys“ nariai / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Kaip praneša „People“, Melissa Schuman apie patirtą išprievartavimą viešai prabilo dar pernai lapkritį savo tinklaraštyje, tačiau tik dabar kreipėsi į policiją, kad būtų pradėtas oficialus tyrimas.

Trečiadienį Santa Monikos policijos departamente ji parašė pareiškimą, kuriuo tvirtina, kad Nickas Carteris ją išprievartavo 2003-iųjų pradžioje, kai jai buvo 18, o jam – 22 metai.

„Pagaliau darau tai, ką maniau jau nebegalinti daryti. Parašiau pareiškimą policijai“, – pranešė ji socialiniame tinkle „Twitter“, taip pat padėkojusi šį žingsnį žengti paskatinusiai organizacijai RAINN, kuri padeda seksualinę prievartą patyrusioms aukoms.

Oficialaus pareiškimo policijoje Nickas Carteris kol kas dar nepakomentavo, tačiau pernai lapkritį, kai pirmą kartą nuskambėjo ši istorija, jis „People“ kategoriškai neigė naudojęs prievartą prieš Melissą Schuman.

„Esu šokiruotas ir nuliūdintas Melissos Schuman kaltinimų. Melissa mums būnant kartu niekada neišreiškė, kad kas nors, ką mes būtume darę, buvo prieš jos valią. Mes kartu įrašėme dainą, kartu koncertavome ir aš visada gerbiau bei palaikiau Melissą tiek asmeniškai, tiek iš profesinės pusės, – tada sakė „Backstreet Boys“ narys. – Tai pirmas kartas, kai girdžiu tokius kaltinimus, praėjus beveik dviem dešimtmečiams. Tai prieštarauja mano prigimčiai ir viskam, kas man brangu, niekada tyčia nenorėjau ko nors įskaudinti ar pakenkti“.

Melissa Schuman tvirtina, kad Nickas Carteris pasikvietė ją į svečius ir vertė užsiimti oraliniu seksu, o vėliau viskas perėjo į lytinį aktą, nors ji to ir nenorėjo.

„Scanpix“/AP nuotr./„Backstreet Boys“ narys Nickas Carteris
„Scanpix“/AP nuotr./„Backstreet Boys“ narys Nickas Carteris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas