Sportas gyvai

Bakingemo rūmų balkone – mažojo princo Louis „šou“: šokių judesiai ir netikėtos išdaigos

Šeštadienį Londone vykusio „Trooping the Colour“ parado metu daugelio akys krypo į pirmą kartą po vėžio diagnozės viešumoje pasirodžiusią Velso princesę Catherine. Tačiau po iškilmių Bakingemo rūmų balkone susirinkusius karališkosios šeimos atstovus užgožė mažasis princas Louis, kurio išdaigos pralinksmino lietuje susirinkusią minią.
Velso princesė Catherine, princas Williamas, princas Louis, princesė Charlotte
Velso princesė Catherine, princas Williamas, princas Louis, princesė Charlotte / Scanpix nuotr. ir stop kadras

Jauniausias Velso princo Williamo ir princesės Catherine sūnus Louis yra vienas iš mėgiamiausių karališkos šeimos atstovų. Gerbėjų širdis jis pavergia net rimčiausiose šventėse krėsdamas pokštus ir rodydamas juokingas išraiškas.

Karališkoji britų šeima Bakingemo rūmų balkone
Karališkoji britų šeima Bakingemo rūmų balkone

Mažasis princas „savo pasirodymą“ surengė ir Londone vykusiame karaliaus Charleso III-ojo garbei skirto „Trooping the Colour“ parado metu. Karališkai šeimai susirinkus į Bakingemo rūmų balkoną, kuriame jie sveikinosi su lietuje susirinkusia minia, šis traukė ruletus, susiėmė už galvos, žiovojo ir net bandė atidaryti prie šalia esantį langą.

Nuotraukose užfiksuota, kad tėvas princas Williamas ir princesė Catherine tokiu sūnaus elgesiu nebuvo sužavėti bei bandė tramdyti vaiką. MailOnline.com skelbia, kad skaitytoja iš lūpų Juliet Sullivan gebėjo atskleisti tarp jų galimai vykusį pokalbį.

Pasak jos, Velso princesė vienu metu savo vaikams davė kelis nurodymus. Princesei Charlotte ji sakė : „Tu pasilik ten, gerai?“ O pasilenkusi pridūrė: „Šypsokis ir akimirkai pasilik čia“.

Karališkoji britų šeima Bakingemo rūmų balkone
Karališkoji britų šeima Bakingemo rūmų balkone

Skaitytoja iš lūpų tikina supratusi ir ką tampydamas už ruletų virvučių sakė mažasis princas Louis. J.Sullivan mano, kad mažasis princas mamos Catherine užklause, ar ši žino, kaip pastarieji gaminami.

Juokingos Velso princo Louis akimirkos netruko paplisti internete. Karališkosios šeimos gerbėjai žavisi berniuko energija ir dažnai griežto britų šeimai taikomo etiketo neatitinkantį vaiko elgesį vadina mielu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius