Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Balmain“ dizaineris – apie baisią nelaimę namuose: kodėl tai slėpė net metus?

Garsenybių pamėgto „Balmain“ prekės ženklo kūrybos direktorius ir dizaineris Olivieras Rousteingas (36) atvirai papasakojo apie tragišką įvykį, nutikusį jo paties namuose ir ilgam laikui paguldžiusį jį į ligoninę bei atskleidė priežastis, kodėl vyras tai slėpė.
Olivieras Rousteingas
Olivieras Rousteingas / Vida Press ir „Instagram“ (olivier_rousteing) nuotr.

„Lygiai prieš metus mano namuose sprogo židinys“, – jautrų įrašą soc. tinkle pradėjo dizaineris, kurį instagrame seka daugiau nei 7 mln. internautų. Olivieras Rousteingas taip pat pasidalijo nuotrauka, kurioje matosi subintuotos jo rankos ir liemuo, taip pat galva. Tik veidas baltų bintų neuždengtas, bet jis nusėtas raudonų žaizdų. Vaizdinys ne iš maloniausių, ypač jo sekėjams, kurie dizainerio paskyroje įpratę matyti pakoreguotas ir kruopščiai atrinktas nuotraukas, rašo „The Hollywood Reporter“.

„Kitą rytą pabudau Paryžiaus Saint Louis ligoninėje. Talentingieji šioje garsioje ligoninėje dirbantys gydytojai, kurie tuo pat metu tvarkėsi su dideliais užsikrėtusiųjų COVID skaičiais, manimi nuostabiai rūpinosi. Nežinau, kaip jiems dar labiau atsidėkoti“, – tęsė vyras.

Toliau dizaineris pasakojo sužalojimus slėpęs „nuo kaip įmanoma daugiau žmonių“ ir nors pats nežino, kodėl, taip tikriausiai elgėsi dėl „mados industrijoje vyraujančios tobulumo manijos ir pačiam trūkusio pasitikėjimo savimi“.

Kol sveiko, Olivieras Rousteingas darbo neatsisakė. Prie naujausios „Balmain“ kolekcijos darbavosi žaizdas slėpdamas po kaukėmis, megztiniais aukštais kaklais ir žiedais, uždengusiais nudegimus ant pirštų.

„Suvokiau, kad tikroji socialinių tinklų galia yra dalytis ne tik tuo, ką nori parodyti“, – tęsė jis.

Pirmą kartą apie dizainerio nelaimę rugsėjo 30 d. pranešė „The New York Times“. Vanessa Friedman rašė, kad incidentas įvyko pernai spalį. Ligoninėse su pertraukomis Olivieras Rousteingas praleido du mėnesius, o didžiausi pokyčiai įvyko pavasarį ir vasarą. Tada ne tik akivaizdžiai pagerėjo dizainerio būklė, bet pasikeitė ir mąstymas: „Supratau, koks svarbus patogumas bei kaip drabužiai padeda parodyti, ką nori parodyti ir paslėpti tai, ką nori paslėpti niekam nesuprantant, kad kažką vis dėlto slepi.“

Mados industrijoje vunderkindu vadinamas Olivieras Rousteingas „Balmain“ kūriniais papuošė ir toliau puošia ne vieną garsią užsienio žvaigždę. Tarp jo klientų – Beyonce, Jennifer Lopez, Zendaya ir Kardashianų klano narės. Neseniai jis atšventė ypatingą sukaktį – 10-metį prancūzų mados namuose.

Atviras dizainerio prisipažinimas apie prieš metus patirtus sužalojimus pasirodė prieš pat jo dokumentikos „Wonder Boy“ premjerą „Netflix“ platformoje. Joje Olivieras Rousteingas ieško savo tikrosios tapatybės, šaknų ir net pasiryžta susitikti su jį įvaikinusiais tėvais.

Nelaimė su sprogusiu židiniu atvėrė dizaineriui akis. Savo įrašą instagrame jis užbaigė žinute, skirta „Balmain“ šeimai: „Šiandien jaučiuosi toks laisvas, taip gerai ir toks laimingas. Naują savo gyvenimo skyrių pradedu su šypsena veide ir dėkingumo pilna širdimi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas