Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Beckhamų vaikai pradeda skintis kelią pramogų verslo pasaulyje

Victorios ir Davido Beckhamų vaikai pradeda skintis kelią pramogų verslo pasaulyje. Populiarioji pora yra išdidūs 17 metų Brooklyno, 13 metų Romeo, 11 metų Cruzo ir ketverių metų jaunėlės Harper tėvai.
Chloe Moretz ir Brooklynas Beckhamas
Chloe Moretz ir Brooklynas Beckhamas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nors jaunesnieji vaikai kol kas dar nespėjo sužibėti, vyresnieji Romeo, o ypač Brooklynas, pradeda skintis sau kelią pramogų verslo pasaulyje.

Romeo yra pakviestas dirbti modeliu – demonstruoti britų bendrovės „Burberry“ gaminius, o fotografuoti mėgstantis Brooklynas pasamdytas fotografuoti šios kompanijos reklamą.

Neseniai Brooklyno atvaizdas pasirodė ant žurnalo „L'Uomo Vogue“ viršelio – jis buvo įamžintas garsaus fotografo Terry Richardsono darytoje nuotraukoje. Smalsuolių susidomėjimą paaugliu dar labiau sustiprino jo santykiai su aktore Chloe Grace Moretz.

„Šeima gauna daug pasiūlymų ir šimtai jų yra mandagiai atmetami, – sakė Beckhamams artimas šaltinis britų žurnalui „Grazia“. – Bet Brooklynui labai patinka fotografuoti. Jeigu jis būtų pakviestas fotografuoti žurnalui „L'Uomo Vogue“ su didžiuoju fotografu Terry Richardsonu, tai jam būtų neįkainojama patirtis, todėl Davidas ir Victorija sutiktų“.

„Tai jau nebe „Beckhamų“ prekės ženklas, tai Beckhamų gentis. Jie yra vieningi kaip kumštis“, – sakė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas