Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bella Hadid ir The Weeknd antrąkart pasuko skirtingais keliais: ar tai jau pabaiga?

Deja, bet santykius iš naujo lipdyti bandę modelis Bella Hadid (22) ir atlikėjas The Weeknd (29) vėl pasuko skirtingais keliais. Vis dėlto išsiskyrę antrą kartą pora taško nededa, praneša „People“.
Bella Hadid ir The Weeknd
Bella Hadid ir The Weeknd / Vida Press

2015 m. prasidėjęs romanas buvo tarsi amerikietiški kalneliai. Žvaigždžių pora kelis kartus skyrėsi ir taikėsi, o prieš pusmetį paskelbė apie vėl įsižiebusią meilę. Vis dėlto jausmų, panašu, išlaikyti nepavyko.

Artimi poros šaltiniai pranešė, kad Bella Hadid ir The Weeknd nusprendė pabūti atskirai. Pranešama, kad porą, kaip ir pirmąjį kartą, išskyrė didelis užimtumas – jiedu didžiąją dalį laiko praleidžia skirtingose valstijose.

„Šiuo metu jie yra skirtingose pusėse tiek fizine, tiek emocine prasme“, – pridūrė šaltinis.

Vida Press /Bella Hadid ir The Weeknd
Vida Press /Bella Hadid ir The Weeknd

Skelbiama, kad supermodelis šiuo metu didžiąją dalį laiko skiria savo karjerai mados industrijoje, o „Grammy“ laimėtojas intensyviai dirba prie naujų projektų.

„Tapo pernelyg sunku suderinti jų abiejų darbų grafikus ir jis dabar koncentruojasi ties naujo albumo užbaigimu ir reklama, – „People“ sakė vienas šaltinis iš dainininko aplinkos. – Jie vis dar jaučia didelę meilę vienas kitą ir išliks draugais.“

Vis dėlto, gali būti, kad apie šią porą dar išgirsime. Neabejotinai šiltus jausmus puoselėjantys Bella ir The Weeknd skiriasi be pykčių, todėl gerbėjai įsitikinę, kad netrukus pora vėl paskelbs atnaujinę santykius.

Bella Hadid ir The Weeknd, kurio tikrasis vardas yra Abelis Tesfaye, susipažino ir susitikinėti pradėjo 2015-ųjų balandį, kai dainininkas modelį pakvietė nusifotografuoti jo albumo „Beauty Behind the Madness“ viršeliui.

Pirmą kartą kaip pora jiedu kartu pasirodė prieš kelis metus ant „Grammy“ apdovanojimų raudonojo kilimo, vėliau dalyvavo ir „Met Gala“ pokylyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Bella Hadid per „Victoria's Secret“ šou pasirodė su ankšta liemenėle: krūtinė vos neišsprūdo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas