Bella Hadid per „Victoria's Secret“ šou pasirodė su ankšta liemenėle: krūtinė vos neišsprūdo

„Victoria's Secret“ šou vadinamas seksualiausiu metų renginiu ne šiaip sau – čia visuomet yra kur paganyti akis. Pačios karščiausios pasaulio manekenės ant podiumo demonstruoja apatinius ir savo tobulas figūras, tačiau prisidengus kūną tokiais drabužėliais visuomet išlieka rizika parodyti šiek tiek daugiau nei planuota. Būtent taip vos nenutiko modeliui Bellai Hadid.
Bella Hadid
Bella Hadid / Vida Press nuotr.

21-erių Bella Hadid, kuri šiuo metu yra vienas geidžiamiausių veidų mados pasaulyje, „Victoria's Secret“ podiumu žengė antrą kartą.

Mergina ant podiumo pademonstravo du skirtingus ansamblius ir abu kartus viskas ėjosi sklandžiai. Nesėkmė Bellą Hadid vos neištiko renginio pabaigoje, kai visos manekenės susirinko ant podiumo.

Puikiai nusiteikusi ir renginio sėkme besidžiaugianti Bella Hadid šoko ant podiumo kartu su kitomis manekenėmis, tačiau pamiršo, kad vilkėdama vien apatinius turėtų judėti atsargiau – merginai pakėlus rankas jos krūtys vos vos neišsprūdo iš liemenėlės.

Vargu ar tuo metu ji pati tai pastebėjo, o ir tetruko tai viso labo akimirką. Tačiau tokiame renginyje, kuriame viską fiksuoja dešimtys fotografų, jokia smulkmena nepraslysta nepastebėta – internete žaibišku greičiu išplito nuotraukos su iš liemenėlės bandančiais išsmukti Bellos Hadid speneliais.

Vida Press nuotr./Bella Hadid
Vida Press nuotr./Bella Hadid

TAIP PAT SKAITYKITE: Alessandra Ambrosio atsisveikino su „Victoria's Secret“ – šiemet podiumu žengė paskutinį kartą

Beje, tai – ne vienintelis nesklandumas, tą vakarą nutikęs per „Victoria's Secret“ šou. Manekenė Ming Xi užmynė ant savo ilgo apsiausto, neišlaikė pusiausvyros ir pargriuvo ant podiumo. Tiesa, su nesėkme mergina susidorojo kaip tikra profesionalė – nuo jos veido nė sekundei nedingo šypsena, o atsistojusi ji sėkmingai užbaigė savo pasirodymą.

Vida Press nuotr./Ming Xi
Vida Press nuotr./Ming Xi

TAIP PAT SKAITYKITE: Seksualusis „Victoria's Secret“ šou sudrebino Kiniją: po biurokratinių kliūčių – kerintis reginys

TAIP PAT SKAITYKITE: Puolęs angelas: per „Victoria's Secret“ šou manekenė neišlaikė įmantraus kostiumo išbandymo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas