Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beną Afflecką šokiravo Jennifer Lopez elgesys: po skyrybų to tikrai nesitikėjo

Jennifer Lopez pastaruoju metu atvirai kalba apie savo asmeninio gyvenimo iššūkius, ypač apie skausmingą skyrybų su Benu Afflecku etapą. Pasirodo, toks jos atvirumas žiniasklaidoje šokiravo Beną, kuris nebuvo pasiruošęs asmeninių santykių aptarimui viešumoje.
Jennifer Lopez, Benas Affleckas
Jennifer Lopez, Benas Affleckas / Vida Press nuotr.

Pokalbio metu su „Interview“ Jennifer Lopez atvirai prabilo apie skyrybas su Benu Afflecku. Ji teigė supratusi, jog nori būti laiminga, o šalia B.Afflecko tokia jausti nebeišeina.

Pasak J.Lopez, kol kas ji nėra pasirengusi naujiems santykiams, nes visų pirma siekia pasirūpinti savo vidine būsena – „pagaliau save pamilti“, rašo „Unian“. Ji pridūrė, kad dar neatsigavo po išsiskyrimo, kuris jai buvo skausmingas, tačiau tikina, kad pasielgė teisingai.

„Jei norite kažko geresnio, turite jaustis pilnaverčiai. Maniau, kad sugebu tai padaryti, bet taip nėra. Na, o šią vasarą nusprendžiau sau pasakyti, kad turiu atsitraukti ir pabūti su savimi. Norėjau sau įrodyti, kad galiu tai padaryti“, – sakė J.Lo.

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez

Ji pabrėžė, kad norėjo būti laiminga nepriklausomai nuo santykių, tačiau po skyrybų jautėsi blogai. „Tai šiek tiek gąsdina ir glumina. Anksčiau maniau, kad niekas manęs nemylės, jei būsiu netobula, todėl jei noriu būti mylima, turiu būti tobula. Bet aš klydau! Nuoširdžiai mylintis žmogus padės atsikratyti net menkiausių abejonių“, – sakė ji interviu.

Vida Press nuotr./Benas Affleckas, Jennifer Lopez
Vida Press nuotr./Benas Affleckas, Jennifer Lopez

Tiesa, toks J.Lopez atvirumas nustebino Beną, kuris nebuvo pasiruošęs, kad jų asmeniniai santykiai bus aptarinėjami žiniasklaidoje. Anot šaltinio, B.Affleckui buvo gėda dėl šios situacijos, todėl jis liko šokiruotas tokio J.Lo sprendimo, mat pora buvo susitarusi skyrybų detalių viešai neaptarinėti.

„Jis norėjo, kad ji apie tai nekalbėtų, bet jaučia, kad ji apie tai kalbės amžinai. Tai jo gyvenimo dalis, kaip ir visa kita, ir jis niekada nuo to nepabėgs“, – sakė šaltinis.

Žmonės.lt primena, kad rugpjūčio pabaigoje pasitvirtino keletą mėnesių sklandę gandai – Jennifer Lopez ir Benas Affleckas po dvejų santuokos metų nusprendė sukti skirtingais keliais.

Remiantis teismo dokumentais, kuriuos matė BBC, J.Lopez rugpjučio 20-ąją Los Andželo apygardos aukštesniajam teismui pateikė skyrybų prašymą.

Pora, bulvarinių leidinių vadinama Bennifer, iš pradžių susituokė Las Vegase 2022 m. liepą, o kitą mėnesį surengė didesnę vestuvių ceremoniją Džordžijoje.

Jų romanas užsimezgė po to, kai jie susipažino dirbdami 2003 m. kriminalinio filmo „Gigli“ filmavimo aikštelėje. Iš pradžių jie planavo susituokti dar tais pačiais metais, bet 2004 m. pradžioje santykius nutraukė. Praėjus beveik dviem dešimtmečiams santykius pora vėl atgaivino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito