Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benas Affleckas po nuotykio su „Playboy“ modeliu sugrįžo pas prodiuserę Lindsay Shookus

Holivudo žvaigždė Benas Affleckas (46 m.) po suklupimo su alkoholiu vėl grįžta į įprastas gyvenimo vėžes, o jam tą padaryti padeda buvusi žmona Jennifer Garner bei buvusi mylimoji Lindsay Shookus (38 m.), kuri panašu vėl grįžo į aktoriaus gyvenimą. Nepaisydama Afflecko paklydimo su perpus jaunesniu „Playboy“ modeliu.
Benas Affleckas ir Lindsay Shookus
Benas Affleckas ir Lindsay Shookus / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Benas Affleckas

15min primena, kad praėjusią vasarą Benas Affleckas netikėtai ėmė rodytis perpus jaunesnės manekenės Shaunos Sexton draugijoje, o neilgai trukus įsikišti teko buvusiai aktoriaus žmonai.

Pasirodo, Affleckas vėl buvo įnikęs į alkoholį, dėl ko nutrūko jo santykiai su tuometine drauge TV prodiusere Lindsay Shookus. O aktorius susigundė smagia ir malonia jaunutės merginos kompanija – jie kartu linksminosi ne viename vakarėlyje, tačiau tai buvo labai ne į naudą žmogui, kovojančiam su priklausomybe.

Traukti Afflecką iš alkoholio liūno suskubo jo buvusi žmona Jennifer Garner, kuriai svarbi jos trijų vaikų tėvo gerovė – aktorė pati išvežė savo buvusį vyrą į reabilitacijos kliniką.

Po gydymo kurso, „Playboy“ modelio nebeliko Afflecko akiratyje, o ilgainiui atsinaujino ir jo santykiai su Lindsay Shookus.

„Benas ir Lindsay grįžo ten, kur reikalai buvo sustoję“, – „People“ sakė vienas šaltinis iš aktoriaus aplinkos. Kitas šaltinis pridūrė, kad Benui „patinka būti su ja“ ir „jie abu ypač didelį dėmesį skiria savo šeimoms“.

Vida Press nuotr./Benas Affleckas ir Lindsay Shookus
Vida Press nuotr./Benas Affleckas ir Lindsay Shookus
Vida Press nuotr./Benas Affleckas ir Shauna Sexton pernai rugpjūtį
Vida Press nuotr./Benas Affleckas ir Shauna Sexton pernai rugpjūtį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas