Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Besitęsiant Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyryboms, aktorė tikina turinti buvusio vyro smurto įrodymų

Angelina Jolie tikina turinti tariamo Brado Pitto smurto prieš ją „įrodymų“, atskleidžia naujausi poros skyrybų bylos įrašai.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „Entertainment Tonight“, prieš kelias dienas pasirašytuose dokumentuose žinoma aktorė teigia ateinančiame teismo posėdyje pasiruošusi pateikti „įrodymus ir šaltinius“, nepalankius Bradui Pittui, susijusius su tariamu jo smurtu namuose.

Pasak teismo įrašų, Angelina Jolie tą pačią dieną užpildė ir kitą dokumentą, susijusį su jos nepilnamečių vaikų parodymais. 15min primena, kad garsi aktorių pora drauge augina šešis vaikus.

„Tai dar vienas atvejis, kuomet Angelina keičia faktus jai palankia linkme, – „Entertainment Tonight“ sakė su Holivudo poros byla susipažinęs šaltinis. – Išskyrus vienus kaltinimus 2016 m., kurie buvo ištirti ir atmesti, jokių kitų įrašų, policijos pranešimų ir kaltinimų pateikta nebuvo, kol jai tai nebuvo naudinga. Niekas nežino, ką ji pasakys, bet čia labai svarbios aplinkybės.“

Angelina Jolie ir Bradas Pittas atskirai šios informacijos kol kas nekomentuoja.

Kaip skelbta anksčiau, tie 2016 m. Bradui Pittui pateikti kaltinimai smurtu prieš vaikus tiek Federalinio tyrimų biuro, tiek Vaikų ir šeimų departamento (orig. DCFS) buvo atmesti.

Užbaigus tyrimą išplatintame pranešime Angelina Jolie išreiškė palengvėjimą: „DCFS darbas – įsitikinti, kad vaikų padėtis yra saugi. Kaip ir sakėme šią savaitę, vaikų priežiūros profesionalai paragino abi puses pasirašyti teisėtą susitarimą, naudingą vaikams. Angelina nuo pat pradžių sakė jautusi, jog turi imtis veiksmų dėl šeimos sveikatos, o dabar jaučia palengvėjimą, kad po 8 savaites trukusio tyrimo DCFS patenkinta nustatytomis apsaugos priemonėmis, leisiančiomis vaikams pradėti atsigauti.“

Apie šį institucijų tyrimą 2017 m. interviu „GQ Style“ užsiminė ir Bradas Pittas. Vyras teigė, kad sužinojęs apie iškviestas tarnybas jis labai sunerimo.

„Po to mes sugebėjome dirbti drauge, kad viską išspręstume. Abu darome geriausia, ką sugebame. Girdėjau, kaip vienas advokatas sakė, jog „Teisme nugalėtojo nėra – tik vienas nuskriaudžiamas stipriau“. Atrodo, kad tai tiesa“, – sakė aktorius.

45-erių Angelina Jolie ir 57-erių Bradas Pittas aršioje skyrybų byloje, kurioje daugiausiai nesutarimų kyla dėl vaikų globos, vienas kitam nenusileidžia jau nuo 2016 m. rugsėjo. Kad pastarieji keleri metai iš tiesų buvo nelengvi, Angelina Jolie prisipažino praeito mėnesio britiškojo „Vogue“ žurnalo numeryje.

„Daug dėmesio skiriau šeimos gydymui. Viskas pamažu sugrįžta, kaip tirpstantis ledas ar į mano kūną grįžtantis kraujas“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas