Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Beverli Hilsas, 90210“ atgimsta: sugrįžti sutiko ir originaliojo serialo žvaigždės

Kultinis dešimtojo dešimtmečio serialas „Beverli Hilsas, 90210“ atgimsta. Tai jau ne pirmas kartais, kai mėginama naujam gyvenimui prikelti populiarųjį serialą, bet šįkart jis bus ypatingas tuo, kad jame vaidinti sutiko net šeši originaliojoje versijoje sužibėję aktoriai.
Serialo „Beverli Hilsas, 90210“ aktoriai
Serialo „Beverli Hilsas, 90210“ aktoriai / Vida Press nuotr.

„Fox“ televizija oficialiai patvirtino užsakiusi sukurti „Beverli Hilsas, 90210“ tęsinį– praėjus devyniolikai metų nuo tada, kai garsusis serialas pasibaigė.

O geriausia žinia kultinio serialo gerbėjams ta, kad naujoje versijoje sugrįš puikiai pažįstami originaliosios versijos aktoriai: Jasonas Priestley, Jennie Garth, Ianas Zieringas, Gabrielle Carteris, Brianas Austinas Greenas ir Tori Spelling.

Tiesa, serialo gerbėjų laukia šiokia tokia staigmena: šie aktoriai vaidins nebe tuos pačius veikėjus kaip dešimtajame dešimtmetyje, bet, kaip pristato serialo kūrėjai, „išryškintas savo versijas“. „Fox“ intriguoja, kad serialą įkvėpė tikri aktorių gyvenimai ir jų santykių istorijos.

Pranešama, kad užsakytos tik šešios tęsinio serijos, ir jos bus parodytos jau šią vasarą. Atgaivintas serialas vadinsis tiesiog „90210“.

VIDEO: Guess Who's Coming Home | 90210 | FOX BROADCASTING

15min primena, kad „Beverli Hilsas, 90210“ TV eterį pasiekė 1990 metais ir tapo vienu populiariausių „Fox“ kanalo serialų. Buvo parodyta 10 sezonų, o 2008-aisiais sukurta ir nauja šiuolaikinė serialo versija, rodyta dar penkis sezonus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas