Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce dvyniai jau išleisti iš ligoninės: grįžo į 400 tūkst. dolerių per mėnesį kainuojančius namus

Prieš porą savaičių gimę muzikos superporos Beyonce ir Jay Z dvynukai išleisti iš ligoninės ir pagaliau yra namuose – tai portalui „E! News“ patvirtino ne vienas patikimas šaltinis.
Iš ligoninės su naujagimiais grįžę Beyonce ir Jay Z apsigyveno nuomojamoje viloje Malibu
Iš ligoninės su naujagimiais grįžę Beyonce ir Jay Z apsigyveno nuomojamoje viloje Malibu / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Beyonce ir Jay Z naujagimiai dvynukai ligoninėje turėjo pabūti ilgėliau medikų priežiūroje dėl nedidelių sveikatos bėdelių – juos kamavo naujagimių gelta, tačiau dabar jie laikosi puikiai ir yra visiškai sveiki.

Kitas šaltinis „E! News“ patvirtino, kad kūdikiai atrodė sveiki ir yra namuose, o Beyonce „atrodė nuostabiai ir švytėjo“. Trijų vaikų mamos nuotaika taip pat buvusi labai gera ir dainininkė buvo rami dėl savo mažylių.

Iš ligoninės su naujagimiais dvynukais Beyonce grįžo į neregėtą prabangą – nuomojamus namus Malibu, kurie per mėnesį porai atsieina net 400 tūkst. JAV dolerių. Planuojama, kad čia pagausėjusi šeima gyvens visą vasarą.

Ši vila šiuo metu yra parduodama už įspūdingą sumą – 54,5 mln. JAV dolerių. Ar Beyonce su Jay Z turi planų ją nusipirkti, kol kas nėra žinoma.

Šią įspūdingą vilą galite apžiūrėti štai čia:

15min primena, kad patys Beyonce ir Jay Z iki pat šiol nepatvirtino, kad jų dvynukai jau gimė. Už juos tai padarė dainininkės tėvas Mathew Knowlesas, tviteryje parašęs emocingą žinutę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas