Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce gerbėjų smalsumas pagaliau patenkintas: atlikėja pademonstravo natūralius savo plaukus

Socialiniame tinkle „Instagram“ pasaulinio lygio žvaigždės Beyonce (37) mama Tina Knowles-Lawson (65) patalpino vaizdo įrašą, kuriame matyti dukters natūralūs plaukai. Gerbėjams ne kartą kilo klausimas, kada gi jie pagaliau išvys tikrus atlikėjos plaukus, todėl pasitaikius progai, po įrašu pažėrė komplimentų ir klausimų bangą.
Beyonce
Beyonce / „Instagram“ nuotr.

Dainos „Crazy in Love“ atlikėja visiems tapo puikiai žinoma ne tik dėl nuostabaus dainavimo, tačiau ir dėl plaukų šukuosenos kaitaliojimo. Nesvarbu, ar tai būna garbanos,ar įmantrios kasos, tačiau dainininkė vis tiek labiau mėgsta pasirodyti vis su kita netikrų plaukų šukuosena, peruku nei su natūraliais plaukais.

Tačiau trečiadienį atlikėjos mama pagaliau praskleidė paslapties šydą ir į asmeninę „Instagram“ paskyrą įkėlė vaizdo įrašą, kurioje matyti natūralūs dukters plaukai.

„Aš šiandien sutvarkiau savo mažylės plaukus! Groju jos nervais! Labai erzinu“, – po socialinėje erdvėje įkeltu vaizdo įrašu šmaikštavo moteris.

Įraše galima stebėti, kaip mama šukuoja ilgus, juosmenį siekiančius plaukus. T.Knowles-Lawson juos apibūdino kaip „Au naturale“.

Vis dėlto pati atlikėja ne itin džiaugėsi mamos komentarais: „Mama, tai tikrai erzina... Aš turiu omeny, kad labai erzina.“

„Scanpix“ nuotr./Beyonce
„Scanpix“ nuotr./Beyonce

Nors vaizdo įrašą atlikėjos mama ištrynė, tačiau komentatoriai dar spėjo pagirti natūralius Beyonce plaukus. Jie juokavo, kad plaukai atrodo kaip pinigai. Taip pat atsirado tokių, kurie prašė pasidalinti plaukų priežiūros patarimais.

Tiesa, tai nėra vienintelis dalykas, dėl kurio džiūgauja atlikėjos gerbėjai. Jie taip pat turėjo progos išgirsti dalį Eltono Johno dainos „Can You Feel the Love Tonight“ versijos, kurią atliko Beyonce ir Donaldas Gloveris būsimam filmui „Liūtas karalius“. Jį kino teatruose išvysime liepos 19 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas