Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bindi Irwin planuoja gimdyti neįprastoje aplinkoje – Australijos zoologijos sode

Pirmagimio besilaukianti Bindri Irwin(22 m.) nuo pat pirmų nėštumo dienų dalijasi šio išskirtinio laikotarpio akimirkomis ir džiaugsmais bei atskaingai ruošiasi dukrelės gimimui, kuris, kaip rašo „New Idea“, tikriausiai vyks namuose. Omenyje turima antrais namais B.Irwin tapusį Australijos zoologijos sodą.
Bindi Irwin ir Chandleris Powellas
Bindi Irwin ir Chandleris Powellas / „Instagram“ nuotr.

„Irwinų šeimai šis laikotarpis labai ypatingas ir Bindi mano, kad būtų nuostabu kūdikį į pasaulį priimti būtent zoologijos sode“, – sakė šaltinis.

Jei galvojate, kad ši „Krokodilų medžiotojo“ Steve’o Irwino dukters idėja ne pati geriausia, tokios nuomonės ne jūs vieni. B.Irwin motina Terri taip pat tam nepritaria.

„Pagrindinis Terri prioritetas – užtikrinti, kad tiek Bindi, tiek kūdikis yra saugūs ir sveiki, ir geriausiose rankose, – tęsė šaltinis.

Ji padarys viską, kad dukra jaustųsi patogiai, bet tik ne jos ir jos anūkės gerovės sąskaita.“

View this post on Instagram

Thankful for moments like this.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

B.Irwin ir jos sutuoktinis Chandleris Powellas (23 m.) socialiniuose tinkluose neslepia nekantraujantys ant rankų sūpuoti savo dukrą.

Tačiau palaukti dar šiek tiek teks. Neseniai B.Irwin instagrame pasidalijo nėštumo vidurį mininčia fotografija, kurioje ji išdidžiai demonstruoja vis labiau apvalėjantį pilvą.

15min primena, kad Australijos zoologijos sode B.Irwin ir Ch.Powellas jau minėjo ne vieną ypatingą šventę – kovą čia pora iškėlė vestuves, o prieš tai dar ir susižadėjo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paskutinė „Krokodilų medžiotojo“ S.Irwino diena: norėjo tik laisvą laiką išnaudoti, bet įvyko tragedija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas