Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bodrumo naktiniame klube nušauta garsi Turkijos dainininkė Hacer Tülü

Tragedijomis pažymėta savaitė pramogų pasaulyje nesibaigia – po to, kai JAV tą pačią dieną buvo nušauti du reperiai, pasaulį apskriejo žinia apie dar vieną nužudymą. Populiariame Bodrumo kurorto naktiniame klube buvo nušauta garsi Turkijos dainininkė Hacer Tülü.
Hacer Tülü
Hacer Tülü / „Instagram“ nuotr.

Pranešama, kad populiariame ir turistų mėgstamame Bodrumo naktiniame klube „Medusa“ prasidėjo šaudynės, per kurias buvo nušauta 40-metė dainininkė Hacer Tülü ir to naktinio klubo savininkas Mehmetas Ali Sürensoy. Dar keturi žmonės per susišaudymą buvo sužeisti.

Vietos policija jau sulaikė keturis įtariamuosius, kuriuos atpažino pagal klubo filmavimo kameras. Jie atvažiavo prie naktinio klubo pilku „Ford“ automobiliu ir įėję vidun pradėjo šaudyti į besilinksminančius žmones.

Nėra aišku, dėl ko įvyko šios šaudynės – ar tai buvo išpuolis, ar šitaip spręstas koks nors konfliktas. Manoma, kad ir į žuvusią dainininkę nebuvo taikomasi specialiai – ji tiesiog pateko į kryžminę ugnį.

Žinia apie garsios Turkijos dainininkės žūtį pasaulį apskriejo nespėjus atsitokėti po dviejų vienas po kito sekusių jaunų reperių nužudymų. Pirmadienį Floridoje per, kaip įtariama, ginkluotą apiplėšimą buvo nušautas 20-metis reperis XXXTentacion, o tą pačią dieną Pitsburge iš pravažiuojančios mašinos paleista kulka atėmė kito reperio 21-erių Jimmy Wopo gyvybę.

Štai keletas iš dainininkės Hacer Tülü dainų:

VIDEO: Hacer Tülü - Ömür Törpüsü
VIDEO: Hacer Tülü - Dili Ballım
VIDEO: HACER TÜLÜ - TANIMADIN SAY (Broken Angel)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas