Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradas Pittas poruojamas su profesore Neri Oxman: kuo ši moteris ypatinga?

Jau kurį laiką netyla kalbos apie naujus Brado Pitto (54 m.) santykius – kalbama, kad Holivudo žvaigždė susitikinėja su universiteto profesore Neri Oxman (42 m.).
Bradas Pittas
Bradas Pittas / „Scanpix“/AP nuotr.

Bradas Pittas su Neri Oxman sieti pradėtas dar prieš kelias savaites, tačiau pranešimai apie jų santykius žiniasklaidoje buvo gana prieštaringi – vieni šaltiniai tvirtino, kad jiedu bendrauja tik kaip draugai ir juos siejantis ryšys – grynai profesinis, o kiti sakė, kad santykiai vis tik yra romantiški.

„Jie ir toliau kalbasi telefonu kelis kartus per dieną ir yra labai susižavėję vienas kitu, – „Us Weekly“ cituoja vieną šaltinį iš aktoriaus aplinkos. – Jų įtempti darbų grafikai bus didelis santykių iššūkis, nes Neri nė neketina atsisakyti savo gyvenimo Kembridže ir darbo Masačusetso technologijos institute dėl nieko, net ir dėl Brado Pitto.“

Kalbama, kad šitaip jiedu bendrauja jau apie pusmetį, ir nors gyvena skirtingose JAV pusėse, stengiasi susitikti vos tik radę progą. Tuo pačiu jie negalvoja apie ateitį ir nekuria jokių didelių planų, susijusių su santykiais: „Jie nori tiesiog smagiai leisti laiką vienas kito draugijoje ir pažiūrėti, kur tai nuves“.

Tad kol netyla kalbos apie naują Brado Pitto draugę, visi kas netingi stengiasi išsiaiškinti, kas yra toji moteris ir kuo ji ypatinga?

Taigi Neri Oxman gimė ir užaugo Izraelyje, architektų šeimoje – tokį patį kelią pasirinko ir pati. Tiesa, iš pradžių ji buvo pasirinkusi medicinos studijas, tačiau po dvejų metų jas metė ir ėmė mokytis architektūros.

Iš pradžių mokslus ji krimto gimtojoje šalyje, vėliau tobulinosi Londone, ir galiausiai 2005-aisiais profesija ją atvedė į Ameriką. Jau minėtame Masačusetso technologijos institute ji apsigynė daktaro laipsnį, o 2010-aisiais pati tapo jo profesore.

#nerioxman

A post shared by Neri Oxman (@nerioxman) on

Neri Oxman 2011-aisiais buvo ištekėjusi už Argentinos kompozitoriaus ir klasikinės muzikos profesoriaus Osvaldo Golijovo, tačiau jų santuoka iširo.

Beje, kaip ir visi Izraelio jaunuoliai, Neri Oxman prieš pradėdama studijas ir savo karjerą pirmiausiai atliko karinę tarnybą Izraelio armijoje.

#nerioxman

A post shared by Neri Oxman (@nerioxman) on

Jeigu kalbos apie Brado Pitto ir Neri Oxman santykius – ne iš piršto laužtos, tai yra pirmi jo rimtesni santykiai po skandalingų skyrybų su Angelina Jolie. Kalbama, kad ir pati Angelina jau pamažu pradeda vaikščioti į pasimatymus – kovą pasirodė pranešimų, jog ji susitikinėja su nekilnojamojo turto agentu.

15min primena, kad Angelina Jolie prašymą nutraukti jos ir Brado Pitto santuoką pateikė 2016-ųjų rugsėjį, praėjus dvejiems metams nuo vestuvių. Pora kartu iš viso prabuvo 12 metų ir augino šešis vaikus – tris biologinius ir tris įvaikintus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas