Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Britė savo rūsyje įrengė romane „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ aprašomą sekso kambarį

Viena didžiausių pastarojo meto literatūros sensacijų – sadomazochistinis romanas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, tapo greičiausiai nuo knygynų lentynų šluojama knyga per visą Didžiosios Britanijos istoriją.
Britės Georginos Wilde rūsys-sekso kambarys
Britės Georginos Wilde rūsys-sekso kambarys / Wimdu.co.uk nuotr.

Dėl šio literatūros šedevro ypač išaugo su knyga susijusių daiktų prekyba: nuo sekso žaisliukų iki vyriškų kostiumų ir kaklaraiščių, kuriuos dėvi pagrindinis veikėjas Christianas Grey.  Britų verslininkai tik ir taikosi gauti pelno iš bet ko, kas susiję su Anastasios Steele and Christiano Grey pora.

„Alma littera“ nuotr./Knygos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ viršelis
Knygos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ viršelis

Įkvėpta knygos populiarumo britė Georgina Wilde transformavo savo namo rūsį Londone į sekso guolį. Identiškame kambaryje, kuris knygoje pavadintas Raudonuoju skausmo kambariu, Christianas užsiima sadomazochistiniais žaidimais.

Apsilankymas ekstremalių pojūčių lovoje ieškančioms porelėms siūlomas už 263 svarų sterlingų (1097 litus), rašo Dailymail.co.uk.

Čia galite pamatyti daugiau nuotraukų iš šio sekso kambario.

Malonumų kambarys yra įsikūręs kelios minutes nuo turistų itin pamėgtos Oksfordo gatvės.  Lankytojams siūloma išbandyti įvairius sadomazochizmo atributus: nuo antrankių ir botagėlių iki suolelių ir grandinių.

Kalbėdama apie verslą Georgina teigė: „Šios knygos pasirodymas įnešė naujų vėjų ir atgaivino fetišizmo verslą. Mano rūsys prieš tai buvo pritaikytas trumpalaikei nuomai. Dabar mano verslas klesti, nespėju priiminėti užsakymų, nes paklausa yra labai didelė. Visi tik ir nori išbandyti, pabūti tokiame kambaryje, kuriame savo žaidimais užsiima populiarios knygos veikėjas.“

Po rūsio renovacijos sienos buvo išdažytos tamsiai raudona spalva, padėta didelė dvigulė lova – viskas kaip romane.

„Ši knyga įkvėpė žmones atsisakyti tabu miegamajame ir padrąsino eksperimentuoti, išbandyti naujus dalykus, apie kuriuos galbūt seniau net negalėjo pasvajoti“, – pasakojo G.Wilde.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne