Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britė susitapatino su Britney Spears

Didžiojoje Britanijoje vieno valstybės tarnautojo duktė išleido daugiau kaip pusę milijono – 552 tūkst. litų (135 tūkst. svarų sterlingų), kad atrodytų panaši į populiarią dainininkę Britney Spears.
Britney Spears prie automobilio vairo
Tikroji Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Dailymail.co.uk žurnalistai juokauja, kad niekas taip nesidžiaugia, kad superžvaigždė išsikapstė iš nesėkmių duobės, kaip Lorna Bliss, nes jai esą buvo nelengva vaidinti antrininkę, kai ši griovė savo gyvenimą

Tai atrodė siaubingai, bet turėjau tęsti. Mane pamačiusi mama apsiverkė, – kalbėjo Lorna.Pranešama, kad L.Bliss per pastaruosius 10 metų išleido per pusę milijono litų seksualiems kostiumams, tinklinėms pėdkelnėms, šokių pamokoms, choreografams, makiažui ir priauginamiems plaukams. Juk kai B.Spears apimta akimirkos impulso ėmė ir nusiskuto galvą, jos antrininkė buvo priversta padaryti tą patį.

Lorna žurnalistams sakė, kad tik pradėjusi būti Britney, nesitikėjo, kad viskas bus taip rimta ir jai teks išgyventi sunkius laikus. 27-erių B.Spears įkūnijanti mergina tai daro savo noru ir taip užsidirba pragyvenimui – yra kviečiama į šou, kur vaidina garsią dainininkę.

„Man palengvėjo, kai Britney susitvarkė gyvenimą“, – sakė 28-erių Lorna, vadinanti save geriausia Didžiosios Britanijos B.Spears mėgdžiotoja. „Kai ji nusiskuto galvą, mano mama paklausė, ar nežadu to padaryti. Pasakiau, kad ne, bet taip pasielgti privalėjau. Mano darbas – daryti tai, ką daro Britney. Aš ją vaizduoju taip ilgai, kad net jaučiu mūsų dvasinį ryšį“, – sakė mergina.

Ji atskleidė norėjusi sustoti, kai skusdamasi galvą pamatė save veidrodyje. „Tai atrodė siaubingai, bet turėjau tęsti. Mane pamačiusi mama apsiverkė“, – kalbėjo Lorna.

L.Bliss mėgdžiodama B.Spears uždirba apie 45 tūkst. svarų sterlingų (184 tūkst. litų) ir pripažįsta, kad tai daugiau gyvenimo būdas. Mergina garsią atlikėją įkūnija nuo 1998-ųjų.

Kaip atrodo L.Bliss, galite pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai