Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Britney bus „išlaisvinta“? Žvaigždės tėvas pranešė atsisakysiantis jos globos

Remiantis ketvirtadienį teisme užpildytais dokumentais, alikėjos Britney Spears tėvas Jamie sutiko atsisakyti jos globos, praneša „Insider“.
Temos: 1 Britney Spears

Popatlikėjos Britney Spears tėvas Jamie Spears teisme pranešė bendradarbiausiantis su dukros advokatu tam, kad jos globa būtų perleista kam nors kitam. Tai reiškia, kad jeigu bus prieita prie bendro sutarimo, J.Spears nebekontroliuos Britney finansinių ir kitų asmeninio gyvenimo sprendimų.

Dukros globa J.Spears užsiėmė nuo 2008-ųjų, tai smarkiai paveikė B.Spears asmeninį gyvenimą.

Birželį B.Spears teisme užginčijo šią globą ir prašė Los Andželo apygardos aukštesniojo teismo nutraukti teisinį susitarimą.

Pirmąjį sykį apie savo tėvo rolę atlikėja viešai prabilo birželio ir liepos mėnesiais. „Mano svajonė – kad visa tai užsibaigtų, – pasakojo ji. – Aš tiesiog noriu susigrąžinti savo gyvenimą. Ši globa turėtų baigtis. Tikrai tikiu, kad tai piktnaudžiavimo globa.“

Vida Press nuotr./Britney Spears gerbėjų protestas prie teismo
Vida Press nuotr./Britney Spears gerbėjų protestas prie teismo

B.Spears tėvo globą taip pat įvardijo kaip žiaurią, pasakojo, kad Jamie pasisavina dalį jos uždirbtų pinigų, neleidžia jai turėti vaikų.

Popmuzikos princese vadinta B.Spears jau anksčiau pasakojo, kad kontroliuojama ne tik jos mityba, bet ir darbo valandos. Ji sakė dirbanti 70 valandų per savaitę.

„Jie turėjo tikslą išvaryti mane iš proto, bet aš nepasiduosiu. Tai nepriimtina“, – tęsė atlikėja.

15min primena, kad Britney Spears asmeninių ir verslo reikalų kontrolieriumi jos tėvas Jamie Spearsas paskirtas 2008 m., atlikėjai patyrus kelis iš eilės psichologinius lūžius ir atsidūrus ligoninėje. Įprastai tokie asmenys prižiūri labai senus arba ligotus žmones.

B.Spears teigė norėjusi ištekėti už savo vaikino ir susilaukti kūdikio, tačiau globa to neleido. Ji apkaltino savo tėvą ir tuo, kad šis neleido jai pašalinti kontraceptinio intrauterinio įtaiso, kad galėtų pastoti.

Ji taip pat teigė buvusi priversta vartoti vaistą nuo bipolinio sutrikimo. Pasirodo, dėl jo ji jautėsi apgirtusi ir vos galinti susikalbėti.

„Ši globa man daro daugiau žalos nei naudos“, – pirmojo liudijimo metu sakė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas