Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears atskleidė šokiruojantį faktą – „ištekėjo už savęs“: „Genialiausias dalykas“

Britney Spears toliau stebina gerbėjus – sekmadienį, 42-ejų dainininkė pranešė, kad „ištekėjo už savęs“. Buvusi popmuzikos dievaitė pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame pasidabino vestuvine suknele.
Britney Spears
Britney Spears / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

Britney Spears instagrame pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame pasirodė pasipuošusi tarsi nuotaka – ji vilkėjo baltą suknelę ir nuometą. Vaizdo įraše dainininkė šypsodamasi pozavo prieš kamerą, o fone skambėjo Stingo daina „Fields of Gold“.

„Diena, kai ištekėjau už savęs... Primenu ją, nes gali pasirodyti gėdinga ar kvaila. Bet manau, kad tai pats genialiausias dalykas, kurį kada nors esu padariusi!“ – po įrašu parašė Britney.

Tiesa, šiuo vaizdu ji jau buvo pasidalijusi anksčiau, tačiau tąkart gerbėjams nutylėjo, kad yra „ištekėjusi už savęs“.

Tada hitų atlikėja pasidalijo kitu vaizdo įrašu, kuriame ji vilki baltą šilkinę trumpą suknelę ir akinius nuo saulės su baltais apvadais. Demonstruodama šią aprangą ji šoko lyg pašėlusi.

Instagramo nuotr./Britney Spears
Instagramo nuotr./Britney Spears

Naujausios B.Spears žinutės apie santuoką „su savimi" pasirodė po to, kai gegužės 2 d. buvo iš dalies baigtos jos ir buvusio vyro Samo Asghari skyrybos. Apie poros išsiskyrimą buvo paskelbta 2023 m. rugpjūtį.

Buvusi pora, kuri 2022 m. vasarą susituokė, 2024 m. gruodžio 2 d. bus paskelbta teisiškai išsiskyrusia, nes Kalifornijos įstatymai reikalauja bent šešių mėnesių laukimo laikotarpio.

Teismo dokumentuose anksčiau buvo nurodyta, kad jie išsiskyrė dėl „nesutaikomų skirtumų, dėl kurių santuoka nepataisomai iširo ir dėl kurių šalims neįmanoma gyventi kartu kaip vyrui ir žmonai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito