Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Britney Spears nutildė visas apie ją kilusias kalbas: „Nesijaudinkite, aš labai greitai grįšiu“

Atlikėja Britney Spears (37 m.) pirmą kartą prakalbo po to, kai pradėjo gydymą reabilitacijos klinikoje. Hitų kūrėja savo instagrame pasidalijo vaizdo įrašu ir gerbėjams pranešė apie tai, kas dabar vyksta jos gyvenime. Esminiu pranešimo akcentu tapo frazė „viskas yra gerai“.
Britney  Spears
Britney Spears / „Scanpix“/AP nuotr.

„Sveiki, draugužiai, tiesiog noriu visiems susirūpinusiems manimi pranešti naujienas. Mano šeima pastaruoju metu patyrė labai daug streso ir nerimo, taigi man tiesiog reikia, kad galėčiau su viskuo susitaikyti. Nesijaudinkite, aš labai greitai grįšiu“, – trumpame vaizdo įraše sakė atlikėja.

Prie pasisveikinimo su gerbėjais B.Spears pridėjo ir žinutę, kurioje rašoma detalesnė informacija apie dabartinį jos gyvenimą. „Tik norėjau su jumis pasisveikinti, nes kalbos, kurios dabar apie mane sklinda, tapo nevaldomos!“ – piktinosi atlikėja.

B.Spears paminėjo, kad apie ją dabar kalbama labai daug beprotiškų dalykų. Kai kurie žmonės netgi paskleidė gandus, kad atlikėja mirė, arba svaidė grasinimus jos šeimai ir darbuotojams. Dėl tokių beprotiškų kalbų atlikėja kaltina buvusį vadybininką Samą Lutfį, kuris galėjo paskleisti netikrą informaciją apie ją.

„Aš tik norėjau sau skirti šiek tiek laiko, tačiau dėl visų tų dabar vykstančių dalykų, man yra sunku. Netikėkite viskuo, kas sakoma ir rašoma apie mane. Samas Lutfis parašė netikrus laiškus prieš keletą metų. Aš jų neparašiau. Jis apsimetė manimi ir naudodamas netikrą elektroninį adresą bendravo su mano komanda“, – rašė atlikėja.

„Mano situacija yra išskirtinė, bet pažadu daryti viską, kas geriausia šiuo momentu. Jūs galbūt nežinote, bet aš esu stipri ir kovoju dėl to, ko noriu!“ – B.Spears ramino gerbėjus.

Pranešimo pabaigoje atlikėja kreipėsi į visus gerbėjus: „Viskas, ko man dabar reikia, yra šiek tiek privatumo, kad galėčiau susitaikyti su visais sunkumais, kurie man pastojo kelią. Jei galėtumėte tai padaryti, būčiau amžinai dėkinga.“

Britney pranešimas pasirodė po to, kai socialinėje erdvėje prasidėjo akcija, skelbianti „išlaisvinkite Britney“. Gerbėjai labai susirūpino atlikėja, kai ji mėnesio pradžioje atsidūrė reabilitacijos klinikoje ir nebuvo skelbiama jokių žinių apie jos būklę.

Savaitgalį žvaigždė buvo išėjusi iš klinikos ir laiką leido su savo vaikinu Samu Asghari. „Ji šiek tiek šypsojosi ir atrodė atsipalaidavusi. Atrodė lyg ji trumpam atitrūko nuo problemų ir leido įprastą dieną su vaikinu“, – pranešė šaltinis, matęs atlikėją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas