Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears teismas netrukus baigsis

Popmuzikos žvaigždė Britney Spears ketvirtadienį neatvyko į teismo posėdį, tačiau jos advokatas sakė prisiekusiesiems, jog dainininkė savo namais laiko Luizianą, todėl jai turėtų būti panaikinti kaltinimai dėl vairavimo be Kalifornijos vairuotojo pažymėjimo.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

B.Spears teisininkas J.Michaelas Flanaganas sakė Los Andželo teismui, jog svarstant šią bylą svarbiausia nustatyti, kur yra B.Spears tikroji gyvenamoji vieta.

„Neketinu gudrauti dėl terminologijos – ji gyveno Kalifornijoje, tačiau „nuolatinės gyventojos“ sąvoka apibrėžiama kitaip“, – prisiekusiesiems aiškino J.M.Flanaganas.

Los Andželo prokurorai argumentavo, kad 26 metų atlikėja gyveno Kalifornijoje nuo 2006 metų gegužės. Pasak jų, B.Spears privalėjo turėti šioje valstijoje išduotą vairuotojo pažymėjimą, kai 2007 rugpjūtį atsitrenkė į kitą automobilį vienoje Los Andželo stovėjimo aikštelėje, mėgindama pasprukti nuo įkyrių fotografų.

Žvaigždės tėvas Jamie Spearsas paliudijo, kad jo dukra planavo grįžti į namus Luizianoje, kai tik bus išspręstas ginčas dėl jos dviejų vaikų globos.

B.Spears tėvas tvarkė dukros verslo ir asmeninius reikalus vasarį, kai dainininkei teko dukart gydėsi ligoninėse netoli Los Andželo, o teismas paskyrė jai atlikti psichiatrinę ekspertizę.

Žvaigždė pasinaudojo teise neatvykti į teismo posėdį, nes ji kaltinama tik dėl smulkaus nusižengimo.

Jeigu B.Spears bus pripažinta kalta, jai gresia iki 6 mėnesių kalėjimo, tačiau labiausiai tikėtina, kad atlikėjai bus skirta tik bauda ir bandomasis laikotarpis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai