Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney žada vaidinti kino juostoje

Popprincesė Britney Spears derasi su britų režisieriumi dėl pagrindinio vaidmens filme, kuriame bus vaizduojamas jos gyvenimas, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Hito „Womanizer“ atlikėjai greičiausiai teks iš naujo patirti dramatiškiausius savo gyvenimo įvykius naujoje britų režisieriaus Philo Griffino kuriamoje juostoje, kuri bus paremta tikrais Britney gyvenimo įvykiais. Filme atsispindės labiausiai dainininkę sukrėtusios tragedijos.

Vienas šaltinis sakė: „Žiūrovai plaukte plauks į kino teatrus pamatyti šio filmo. Juosta bus niūri ir tamsi – ji pavaizduos visus Britney nuopuolius, tarp kurių bus ir ją sukrėtusi kova dėl vaikų priežiūros. Filmas tikrai nebus skirtas jautriems žiūrovams, bet jame taip pat bus ir šviesių akimirkų“.

Nors iš pradžių filmo statytojai baiminosi, jog Britney vaidinti filme ir iš naujo išgyventi skaudžiausius gyvenimo momentus atsisakys, tačiau, anot naujausių pranešimų, atlikėjai ši mintis patiko.

Didžiosios Britanijos laikraščiui „Daily Mirror“ vienas šaltinis atskleidė: „Britney šis filmas padėtų atsikratyti neigiamų potyrių. Jai teko labai daug ištverti, bet ji sėkmingai su viskuo susidorojo. Taip Britney galutinai įrodytų pasauliui, jog yra stipri asmenybė“.

Šio mėnesio pradžioje buvo pranešta, kad Britney motina Lynne Spears brandina planus statyti filmą pagal savo memuarų knygą „Through The Storm“, kurioje atskleidžiamos intymios dainininkės gyvenimo paslaptys. Kalbama, jog atlikėjos tokia naujiena nedžiugino. Be to, Britney labai piktinosi, sužinojusi, jog ją ketina vaidinti Anna Faris. Pati Britney motina išreiškė pageidavimą, kad juostoje ją suvaidintų Julia Roberts.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai