Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Būdas kovoti su gaisrais – nuogos nuotraukos: modelis neįprasta kampanija surinko milijoną

Kaip atkreipti dėmesį į aktualias pasaulio problemas? Joms spręsti reikalingas aukas iškeisti į erotinio pobūdžio nuotraukas. Būtent taip pasielgė vienas modelis, panorėjęs daugiau dėmesio atkreipti į nuo rugsėjo Australiją siaubiančius krūmynų gaisrus.
Kaylen Ward
Kaylen Ward / „Twitter“ nuotr.

20-metė Kaylen Ward, kaip rašoma Buzzfeednews.com, tviteryje pamačiusi plintančias nuotraukas iš gaisraviečių, buvo šokiruota. Pamaniusi, kad apie tai žiniasklaida kalba nepakankamai, mergina rado būdą, kaip su tragedija Australijoje supažindinti apie tai dar nieko nenutuokiančius ir kartu surinkti pinigų gaisro padariniams mažinti.

K.Ward pagalvojo, kadangi ji ir taip internetu pardavinėja savo nuogos fotografijas, kodėl jai tokiu būdu nenušovus dviejų zuikių vienu metu. Sausio 3 d. tviteryje mergina parašė, kad visi, atsiuntę įrodymų, jog įvairioms Australijos labdaros organizacijoms paaukojo mažiausiai 10 dolerių, gaus jos erotinę nuotrauką.

Kaip ir buvo galima tikėtis, „Nuoga filantrope“ („The Naked Philanthropist“) pasivadinusios Los Andžele gyvenančios influencerės įrašas iškart tapo tikra interneto sensacija. Juo buvo pasidalinta daugiau nei 80 tūkst. kartų, o jos pašto dėžutė užsipildė laiškais su įrodymais apie aukas.

„Tikėjausi surinkti gal kokį 1000 dolerių, bet įrašas sprogo“, – sakė ji, po to privalėjusi pasamdyti keletą žmonių, kurie tikrintų, ar nuotraukų laukiantys asmenys tikrai paaukojo.

Vos per kelias dienas neįprasta K.Ward kampanija padėjo surinkti daugiau nei 500 tūkst. dolerių.

„Ne visi didvyriai vilki apsiaustus. Kai kurie jų nedėvi nieko“, – po žinios apie surinktą sumą rašė internautai.

Sausio 7 d. K.Ward pranešė, kad savo nuogos nuotraukomis jai ir prie gaisrų sustabdymo prisidėti panorusiems žmonėms pavyko peržengti 1 mln. dolerių aukų ribą.

Deja, toks modelio poelgis atnešė nemažai neigiamų dalykų. Nors pradiniu apie nuogas nuotraukas skelbiančiu įrašu ji pasidalijo tviteryje, jam išplitus jį pamatė instagramo atstovai ir užblokavo K.Ward paskyrą šiame socialiniame tinkle dėl neva taisyklių pažeidimo ir erotinio pobūdžio turinio viešinimo. Ją sekė maždaug 50 tūkst. internautų.

Negana to, kaip teigė K.Ward tviteryje, dėl tokio jos poelgio nutrūko santykiai su pačiais artimiausiais žmonėmis.

„Mano instagramas užblokuotas, mano šeima manęs atsisakė, o man patinkantis vaikinas su manimi nebebendrauja – ir viskas tik dėl to įrašo. Bet tiek to, išgelbėkime koalas“, – vilties nepraranda mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas