Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvęs Meghan Markle vyras sulaukė šeimos pagausėjimo: gimė jau antra atžala

Sasekso hercogienės Meghan Markle (40) pirmasis vyras Trevoras Engelsonas (44) džiaugiasi pagausėjusia šeima. Jam ir dabartinei žmonai Tracey Kurland (34) gimė jau antra atžala.
Meghan Markle, Trevoras Engelsonas ir Tracey Kurland
Meghan Markle, Trevoras Engelsonas ir Tracey Kurland / Vida Press nuotr.

Holivudo prodiuseris Trevoras Engelsonas ir Sasekso hercogienė Meghan Markle buvo susituokę 2011-2013 m. Prieš porą metų, 2019-aisiais, vyras vedė dar kartą – amerikiečių multimilijardieriaus dukrą.

Poros tuoktuvės, įvykusios praėjus vos porai savaičių po prabangių princo Harry ir Meghan Markle vestuvių, kuklumu nepasižymėjo. Ceremonija ir puota surengta „Rosewood Miramar“ kurorte Kalifornijoje.

Kad šeimoje nuo šiol bus daugiau vaikų klegesio, Trevoras Engelsonas paskelbė privačioje paskyroje instagrame. Įraše jis ne tik džiaugėsi gimusia antra dukra, komplimentų negailėjo ir žmonai.

„Pasauli, susipažink su mažąja Sienna Lee Engelson… mano žmona gangsterė. Nežinau, ką padariau teisingai, bet esu laimingiausias vyrukas, kokį pažįstu“, – pasak „Women’s Day“, rašė vyras.

Kada tiksliai gimė mergaitė – nežinoma, tačiau paparacai dar ketvirtadienį įamžino Trevorą Engelsoną, atsargiai nešantį automobilinę kūdikio kėdutę.

Pora taip pat augina vienerių dukrą Ford Grace Engelson. Ji šeimą papildė 2020 m. rugpjūtį.

15min primena, kad Meghan Markle ir Trevoras Engelsonas draugauti pradėjo dar 2004-aisiais – gerokai prieš hercogienei išgarsėjant kaip serialo „Kostiumuotieji“ žvaigždei. Užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad būtent staigus aktorės išgarsėjimas ir tapo viena pagrindinių poros skyrybų priežasčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas