Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Buvęs Paris Hilton vaikinas nori susigrąžinti dviejų milijonų dolerių vertės sužadėtuvių žiedą

Išsiskyrus amerikiečių žvaigždės Paris Hilton ir aktoriaus Chriso Zylkos (33) keliams, vaikinas nori iš buvusios merginos susigrąžinti sužadėtuvių žiedą, už kurį jam teko pakloti nemenką sumelę.
Paris Hilton ir Chrisas Zylka
Paris Hilton ir Chrisas Zylka / „Instagram“ nuotr.

Pasak TMZ, Paris Hilton vis dar negrąžino itin brangaus sužadėtuvių žiedo, kurį prieš 10 mėnesių jai įteikė Chrisas Zylka.

Artimi aktoriaus šaltiniai tikino, kad Chriso nupirktas 20 karatų žiedas vertas net 2 mln. dolerių. Visgi tiek vaikinui pakloti nereikėjo – jis gavo nemenką nuolaidą. Pasirodo, juvelyras puikiai pažįsta Paris, o taip pat gavo ir nemenką reklamą, kai žvaigždė dėvėjo jo kūrinį.

Pagal Kalifornijos įstatymus, jeigu moteris nutraukė sužadėtuves, ji privalo vyrui grąžinti žiedą. Pasak poros draugų, būtent Paris nutraukė draugystę su Chrisu. Todėl vaikinas žiedą atgauti labai nori.

15min primena, kad žinia apie poros skyrybas nuaidėjo pirmadienį.

„Paris paliko Chrisą visai neseniai, tačiau savo sprendimu ji nedvejoja. Paris suprato, kad jis jai nėra tinkamas. Vis dėlto ji linki jam kuo geriausios kloties ir tikisi likti draugais“, – komentavo artimas šaltinis.

P.Hilton išrinktasis, ketveriais metais jaunesnis Chrisas Zylka yra Holivudo aktorius. Jį išgarsino tokie filmai kaip „Likusieji“ („The Leftovers“) bei „Nepaprastas Žmogus Voras“ („The Amazing Spider-Man“).

P.Hilton ir C.Zylka pirmąkart susitiko Oskarų ceremonijos vakarėlyje prieš aštuonerius metus, tačiau šiltus jausmus vienas kitam jiedu puoselėja neseniai – apie santykius pranešė 2017 metų pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas