Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusi Bondo mergina B.Ekland pripažino užpildais subjaurojusi savo išvaizdą

Slaptojo agento Džeimso Bondo merginą vaidinusi Britt Ekland pripažino „subjaurojusi savo veidą“ pasididinusi lūpas ir tai pavadino „didžiausia klaida gyvenime“, rašo „Daily Mail“.
Britt Ekland 1974 m. ir dabar
Britt Ekland 1974 m. ir dabar / Vida Press nuotr.

78-erių švedų aktirė interviu žurnalui „Platinum“ sakė daugiau niekada negulsianti po plastinės chirurgijos specialisto skalpeliu po to, kai Paryžiuje jai buvo netinkamai atlikta lūpų putlinimo procedūra.

„Visi turi teisę rinktis darytis operacijas. Savąsias pasidariau sulaukusi 50-ies, bet dabar jų nekartočiau. Nenoriu atrodyti kitaip nei atrodau dabar“, – dalijosi Britt.

Aktorė pasakojo pas Paryžiuje dirbantį gydytoją apsilankiusi po konsultacijos dėl lūpų putlinimo. Moteris norėjo tik šiek tiek pasididinti lūpas, bet specialistas aplink lūpų kontūrą suleido medžiagos, jai tada pristatytos kaip „articol“ – „naujos stomatologų pasaulyje naudojamos medžiagos“.

Kosmetinės chirurgijos tarptautinė konsultantė Wendy Lewis anksčiau sakė, kad minėta medžiaga yra „galvijų kolagenas“, 10-ajame dešimtmetyje trumpam tapęs viena madingiausių lūpų putlinimo priemonių.

Šiandien jo naudojimas pripažintas rizikingu. Jungtinėje Karalystėje ši priemonė beveik nenaudojama, o JAV ji taip ir nebuvo patvirtinta. „Rezultatai – ilgalaikiai. Šiandien dauguma gydytojų jos nenaudoja“, – apie priemonę sakė konsultantė.

Prisimindama vizitą Paryžiuje, Britt Ekland be jokių pagražinimų sakė, kad ši procedūra „subjaurojo jos veidą“ bei pridūrė, kad senti ji nebebijo ir savo išvaizdos nebebandys tobulinti užpildais ir kitokiais chirurginiais procesais.

„Dabar jaučiuosi puikiai. Geriau nei daugelį metų iki tol. Sensta visi. Beprasmiška tuo skųstis arba svajoti, kad pasikeisi. Visi einame viena kryptimi ir nieko negalime padaryti. Svarbu šioje kelionėje rūpintis savimi“, – sakė aktorė.

Britt Ekland net 20 metų „articol“ bandė „ištirpdyti“ skausmingomis kortikosteroidų injekcijomis.

Laidoje „Loose Women“ aktorė pripažino, kad minėta procedūra buvo didžiausia klaida jos gyvenime.

„Ji sugadino mano išvaizdą ir veidą, – sakė ji. – Nuotraukose, darytose prieš korekciją, atrodau graži. Suprantu tai dabar, bet tada savęs tokios nemačiau.“

Vida Press nuotr./Rogeras Moore'as ir Britt Ekland filme „Žmogus su auksiniu pistoletu“ (1974 m.)
Vida Press nuotr./Rogeras Moore'as ir Britt Ekland filme „Žmogus su auksiniu pistoletu“ (1974 m.)

Anksčiau Britt Ekland laidoje „Good Morning Britain“ atskleidė, kad liovėsi savo išvaizdą tobulinti kosmetine chirurgija, nes suprato, jog tai nepadės jai gauti geresnių vaidmenų ar „atrodyti geriau“.

Pirmą kartą gydytojai nagus prie aktorės išvaizdos prikišo jai sulaukus 50-ies. Moteris sugalvojo pasiputlinti lūpas, o vėliau jai buvo atlikta ausų korekcija.

Švedų žvaigždė išgarsėjo Bondo merginos vaidmeniu 1974 m. filme „Žmogus su auksiniu pistoletu“. Pagrindinį slaptojo agento vaidmenį jame atliko Rogeris Moore’as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas