Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusį Meghan Markle kolegą britų spauda viliojo pinigais: už melą apie romaną siūlė nemažą sumą

Keliasdešimt tūkstančių už tai, kad kadaise su Meghan Markle dirbęs žmogus paskleistų melą. Štai kokių priemonių, kaip rašo Eonline.com, buvo pasiryžusi imtis britų spauda, siekdama atskleisti daugiau detalių, kad ir neteisingų, apie tada dar tik būsimos hercogienės gyvenimą iki jos pažinties su princu Harry.
Meghan Markle ir Simonas Rexas
Meghan Markle ir Simonas Rexas / Vida Press nuotr.

Simonas Rexas, su kuriuo buvusi aktorė Meghan Markle vaidino situacijų komedijoje „Cuts“, tikina, kad viena britų bulvarinės žiniasklaidos atstovė pasiūlė jam nemažą sumą pinigų už melą, jog jis ir tada dar būsima Sasekso hercogienė „turėjo romaną“.

„Atsisakiau didelės sumos pinigų, nes nesijaučiau gerai meluodamas ir sugriaudamas karališkąją šeimą, – sakė aktorius „Hollywood Raw“ tinklalaidėje. – Siūlė daug pinigų, žmogau. Manau, apie 70 tūkst. dolerių.“

Vida Press nuotr./Aktorius Simonas Rexas
Vida Press nuotr./Aktorius Simonas Rexas

Simonas Rexas patikslino, kad su Meghan Markle bendravo tik filmavimo aikštelėje ir kartą drauge pietavo. „Pats baisiausias filmas“ franšizės žvaigždė patikino, kad tikrai „nieko nenutiko“.

„Mes niekada net nepasibučiavome. Kartą drauge leidome laiką tikrai pasimatymą neprimenančioje aplinkoje“, – pridūrė jis prisimindamas prieš porą metų duotą interviu, kuriame pabrėžė juokavęs apie tai, kad antro pasimatymo nebuvo dėl to, kad jam „pradėjus ją bučiuoti tapo akivaizdu, jog iš burnos sklido česnako kvapas“.

„Ji atsitraukė. Man buvo labai gėda… Jaučiausi kvailai, mes iš to pasijuokėme. Ji tikrai nesielgė nepagarbiai, buvo atvira. Tačiau akimirka nebuvo labai maloni“, – 2018 metais kalbėjo Simonas Rexas.

Praėjus keliems metams po to interviu aktorius patikslino, kad ta istorija yra pramanyta ir juodu niekada artimiau nėra bendravę. Meghan Markle jam buvo „filmavimo aikštelėje sutiktas žmogus“.

Ne paslaptis, kad prieš kelis mėnesius Sasekso hercogai bulvariniam britų laikraščiui „The Mail On Sunday“ iškėlė bylą dėl „nepaliaujamos propagandos“ prieš Meghan Markle, privačių ir pakoreguotų jos laiškų išspausdinimo ir persekiojimo.

Pranešime princas Harry paaiškino nusprendęs imtis veiksmų „kelio tokiam elgesiui užkirtimui“ ir draudimų laikraščiui spausdinti medžiagą, „kenkiančią žmonėms ir griaunančią gyvenimus“ įvedimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas