Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusi „Mis Kentukis“ kalėjime praleis dvejus metus: nepilnamečiui siuntė intymias nuotraukas

Buvusi „Mis Kentukis“ laimėtoja Ramsey BethAnn Bearse, kuri prisipažino apsikeitusi intymiomis nuotraukomis su paaugliu, buvo nuteista dvejus metus praleisti Vakarų Virdžinijos kalėjime, praneša CNN.
Ramsey BethAnn Bearse
Ramsey BethAnn Bearse / „Scanpix“ ir stop kadro nuotr.

Pranešime rašoma, kad moteris ne tik nuteisiama 2 metus praleisti kalėjime, bet taip pat visam gyvenimui registre bus minima kaip seksualinį nusikaltimą padaręs asmuo.

R.Bearse buvo areštuota 2018 m. gruodį. Ji prisipažino policijai, kad per programėlę „Snapchat“ išsiuntė mažiausiai keturias nuotraukas, kuriose buvo pusnuogė, 15-mečiui studentui, kol ji dirbo Andrew Jacksono vidurinėje mokykloje Cross Lanes mieste Vakarų Virdžinijoje.

Berniuko tėvai nuotraukas rado jo telefone ir nusiuntė policijai. Nurodoma, kad berniukas buvo Andrew Jacksono vidurinės mokyklos mokinys nuo šeštos iki aštuntos klasės, o R.Bearse ten tuo metu dirbo mokytoja.

„Scanpix“ nuotr./Ramsey BethAnn Bearse
„Scanpix“ nuotr./Ramsey BethAnn Bearse

R.Bearse 2019 m. gruodį pripažino kaltę dėl vienos medžiagos. CNN dukterinė įmonė WCHS pranešė, kad per teismo posėdį moteris sakė, jog pirmoji nuotrauka, kurią ji nusiuntė berniukui, buvo skirta jos vyrui.

„Kadangi aš esu suaugusi, o jis buvo tik paauglys, tai mano kaltė ir aš prisiimu visą kaltę dėl situacijos. Štai kodėl aš kalta dėl šio nusikaltimo. Aš susimoviau“, – sakė R.Bearse, kai pareiškė savo kaltę.

2014 m. R.Bearse laimėjo „Mis Kentukis“ grožio konkursą. Konkurse ji varžėsi savo tikruoju vardu Ramsey Carpenter, o jos smuiko pasirodymas laimėjo preliminarų talentų konkursą nacionaliniame „Mis Amerika“ konkurse Atlantik Sityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas