Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusi reperio Maco Millerio mylimoji Ariana Grande jautriai pagerbė jo atminimą

Po netikėtos JAV reperio Maco Millerio mirties visų žvilgsniai atsisuko į jo buvusią širdies draugę, popžvaigždę Arianą Grande. Kol vieni teisė, jog būtent ji kalta dėl šios netekties, kiti laukė, kokiu būdu atlikėja pagerbs buvusio draugo atminimą. Ilgai laukti nereikėjo – šeštadienio vakarą A.Grande savo instagrame paviešino jautrią nuotrauką.
Ariana Grande ir Macas Milleris
Ariana Grande ir Macas Milleris / „Scanpix“ nuotr.

Macas Milleris penktadienio popietę be gyvybės ženklų buvo rastas savo namuose San Fernando slėnyje, Kalifornijoje. Kaip praneša TMZ, įtariama mirties priežastis – narkotikų perdozavimas. Reperis mirė būdamas vos 26-erių.

Po šios žinios Ariandos Grande „Instagram“ profilyje, kurį stebi net 127 milijonai sekėjų, pasipylė kaltinimai, jog būtent ji kalta dėl reperio mirties. Atlikėjos vadybininkai užblokavo galimybę sekėjams komentuoti po nuotraukomis, o po kelių valandų Ariana Grande pagerbė savo buvusį širdies draugą.

Ji įsikėlė juodai baltą Maco Millerio nuotrauką, kurią, internautų spėjimu, užfiksavo pati Ariana. „Koks jausmingas kadras“, – kartojo internautai.

Reperio šeima: „Jis buvo šviesa“

Šeštadienį po skaudžios nelaimės portalui „E! News“ pasisakė ir Maco Millerio tėvai, pabrėždami, kad sūnaus atsiminimas jo muzikos dėka gyvuos amžinai.

„Jis buvo šviesa šiame pasaulyje savo šeimai, draugams ir gerbėjams. Ačiū už jūsų maldas. Prašome gerbti mūsų privatumą. Kol kas nėra jokių naujų detalių apie jo mirties aplinkybes“, – kalbėjo reperio artimieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas