Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi „Spice Girls“ narė 45-erių Geri Horner norėtų trečio vaiko: „Yra vietos dar vienam!“

Praeityje garsios merginų grupės „Spice Girls“ narė Geri Horner (45 m.) visai neseniai susilaukė kūdikio, tačiau mintis apie vėlyvą motinystę jos nė kiek negąsdina. Priešingai, garsi dainininkė net norėtų pagimdyti dar vieną vaikelį.
Geri Halliwell
Geri Halliwell / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dainininkė savo septynių mėnesių sūnų Monty, kurį pagimdė būdama 44-erių, vadina „stebuklu“. Naujame interviu garsi moteris neslėpė, kad mielai susilauktų ir dar vieno kūdikio, jei tik Dievas duos.

„Jis mūsų dovana. Jis tikrai pats mieliausias, lipšniausias kūdikis – ir dabar aš visiškai suprantu tą globėjiškumą, būdingą berniukų mamoms, tą giliai viduje tūnantį jausmą, kad „čia mano berniukas“, – žurnalui „Hello!“ sakė ji.

Be mažojo Monty, dainininkė turi ir 11-os metų dukrą Bluebell iš ankstesnių santykių. O iš naujo po ilgos pertraukos patirtas motinystės jausmas paskatino Geri Horner pagalvoti ir apie dar gausesnę šeimą.

„Yra vietos dar vienam, tikrai. Ir jeigu tai nutiks, tai būtų nuostabu. Bet bet kokiu atveju bus gerai. Mūsų rankos jau dabar ganėtinai užimtos ir esame labai dėkingi už tai, ką turime“, – sakė dainininkė.

Sūnaus Geri Horner susilaukė su savo antruoju vyru, „Formulės 1“ komandos „Red Bull“ bosu Christianu Horneriu. Pora susituokė 2015-ųjų gegužę, o kitų metų spalį pranešė besilaukiantys kūdikio.

„Instagram“ nuotr./Geri Horner su sūnumi Monty
„Instagram“ nuotr./Geri Horner su sūnumi Monty

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant