Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Celine Dion supykdė neteisėtas Donaldo Trumpo žingsnis: išplatintame laiške – griežta reakcija

Dainininkės Celine Dion komandą papiktino kandidato į JAV prezidentus Donaldo Trumpo žingsnis. Politikas savo kampanijai panaudojo žvaigždės hitą iš garsiojo filmo „Titanikas“.
Donaldas Trumpas, Celine Dion
Donaldas Trumpas, Celine Dion / Vida Press nuotr.

Penktadienį, rugpjūčio 9-ąją, per Donaldo Trumpo ir jo kandidato į viceprezidentus J.D.Vance'o rinkiminį renginį Bozmane, Montanoje, buvo paleistas vaizdo įrašas, kuriame Celine Dion atlieka 1997 metų hitą „My Heart Will Go On“ iš filmo „Titanikas“ garso takelio, rašo „NBC News“.

Šeštadienį, rugpjūčio 10-ąją, socialiniame tinkle „X“ dainininkės komanda į tokį žingsnį sureagavo griežtai. Teigiama, kad toks dainos panaudojimas nebuvo suderintas.

„Šiandien Celine Dion vadyba ir jos įrašų kompanija „Sony Music Entertainment Canada Inc.“ sužinojo apie neteisėtą vaizdo klipo, įrašo, muzikinio atlikimo ir Celine Dion, dainuojančios „My Heart Will Go On“, atvaizdo panaudojimą Donaldo Trumpo / JD Vance'o kampanijos mitinge Montanoje, – teigiama pranešime. – Šis naudojimas jokiu būdu nėra autorizuotas, o Celine Dion nepritaria tokiam ar panašiam naudojimui.“

Įrašas baigiamas klausimu: „...Ir tikrai, TA daina?“

Beje, C.Dion buvo pakviesta koncertuoti 2017 metais vykusiose D.Trumpo inauguracijos iškilmėse, tačiau pasiūlymo atsisakė.

Tai jau ne pirmas kartas, kai atlikėjas pasmerkia savo muzikos naudojimą per D.Trumpo kampaniją. 2020 metais Johnas Fogerty iš „Creedence Clearwater Revival“ neslėpė pykčio po to, kai jis rinkiminiuose renginiuose naudojo grupės dainą „Fortunate Son“, rašo „Rolling Stone“.

Tais pačiais metais leidinys „Consequence of Sound“ skelbė, kad Philo Collinso komanda taip pat nusiuntė D.Trumpo komandai reikalavimą nebenaudoti dainos „In the Air Tonight“ po to, kai ji nuskambėjo per mitingą Ajovoje.

„Associated Press“ pranešė, kad dar daugiau atlikėjų, taip pat ir kelių mirusių muzikantų atstovai, prieštaravo, kad D.Trumpas naudotų jų muziką, įskaitant Bruce'ą Springsteeną, Neilą Youngą, Tomo Petty šeimą, Leonardo Coheno atstovus ir „The Rolling Stones“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi