Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Coldplay“ lyderio Chriso Martino sesuo atskleidė dirbanti tris darbus – nenori būti išlaikoma brolio

Pasaulinio garso muzikos grupės „Coldplay“ lyderio Chriso Martino sesuo brolio populiarumu nesinaudoja ir jo turtų nešvaisto. Tiesą sakant, ji iš artimo šeimos nario neprašo nė cento, nes nenori būti nuo jo priklausoma, o tam, kad turėtų užtektinai pinigų, dirba tris darbus.
„Coldplay“ narys Chrisas Martinas ir jo sesuo Nicola Wren
„Coldplay“ narys Chrisas Martinas ir jo sesuo Nicola Wren / Vida Press nuotr.

Nicola Wren „The Mirror“ atskleidė nenorinti, kad jos gyvenimas ir laisvalaikis priklausytų nuo brolio, o tiksliau – jo pajamų, todėl, kad turėtų pakankamai pinigų, kaip ir yra įprasta, dirba. Tačiau darbuojasi ji ne vienoje srityje. Aktorės išsilavinimą turinti N.Wren taip pat veda vaikų šventes bei transkribuoja interviu.

Moteris su garsiu broliu nori būti kuo mažiau siejama – bent jau viešai, dėl to net pavardę pasikeitė.

„Žinoma, mano pavardė yra Martin, bet pakeičiau ją į Wren (…), kai pradėjau dirbti aktore. Aktorių pasaulyje jau buvo viena Nicola Martin, be to, bijojau, kad žmonės manys: „O, jai tikriausiai labai lengva – Chrisas jai gali surasti darbą“. Viską norėjau padaryti pati“, – tęsė N.Wren.

Vida Press nuotr./Nicola Wren
Vida Press nuotr./Nicola Wren

N.Wren – jauniausia iš penkių Martinų šeimos atžalų. Ji atskleidė daugybės įvairių darbų nusprendusi imtis, nes troško, kad jos broliai ir seserys galvotų, jog ji – viskam gabi mergina.

Tiesa, N.Wren žino, ką reiškia būti žinomai – bent akimirką. Baigus teatro mokyklą, tuometinė Ch.Martino žmona, garsi Holivudo aktorė Gwyneth Paltrow pakvietė moterį į „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremoniją, kad aktorės karjerą pradedanti N.Wren galėtų susipažinti su jai pavyzdžiais esančiomis kino žvaigždėmis.

„Ji padėjo man išsirinkti suknelę ir pasiruošti. Tada pirmąkart gyvenime pagalvojau, kaip beprotiška visa tai yra. Aplink mane sukiojosi nuostabūs aktoriai, o aš galvojau apie tai, kad grįžusi vėl turėsiu dirbti bare. Žmonės mano, kad gyvenu prabangiai ir Chrisas už viską moka, bet aš nieko jo neprašau, be to, jis turi savo šeimą“, – pasakojo N.Wren.

Šiuo metu Ch.Martinas susitikinėja su aktore, filmo „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ žvaigžde Dakota Johnson.

Vida Press nuotr./Chrisas Martinas ir Dakota Johnson
Vida Press nuotr./Chrisas Martinas ir Dakota Johnson

Žinant, kokia populiari visame pasaulyje yra grupė „Coldplay“, nuostabą kelia tai, jog likę Ch.Martino šeimos nariai gyvena įprastus gyvenimus. Jo tėtis – į pensiją išėjęs diplomuotas buhalteris, o iš Zimbabvės kilus mama – muzikos mokytoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas