Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Išprievartavimu apkaltinto Cristiano Ronaldo ginti stojo jo mergina Georgina Rodriguez

Portugalijos futbolo žvaigždės Cristiano Ronaldo dienas temdo iš praeities pasiviję kaltinimai moters išprievartavimu Las Vegase, tačiau pats futbolininkas tą kategoriškai neigia. Jį užstoja ir dabartinė mylimoji Georgina Rodriguez, savo besąlygišką paramą jam išsakiusi socialiniuose tinkluose.
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez Turino „Juventus“ stadione
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez Turino „Juventus“ stadione / „Instagram“ nuotr.

Skandalas dėl Cristiano Ronaldo kilo praėjusią savaitę, kai Vokietijos laikraštis „Der Spiegel“ išspausdino amerikietės Kathryn Mayorgos pasakojimą apie incidentą, nutikusį Las Vegase 2009 metų vasarą.

Moteris išsipasakojo, kad garsus futbolininkas ją išprievartavo vieno viešbučio apartamentuose, nepaisydamas to, kad ji daug kartų kartojo „ne“ ir mėgino jį atstumti. Kitą dieną ji kreipėsi į policiją, bet vėliau tyrimas buvo nutrauktas, kai moteris ir Cristiano Ronaldo atstovai sutarė dėl tylos – už tai futbolininkas sumokėjo 375 tūkst. JAV dolerių.

Tačiau tai, kas įvyko tą naktį, moterį persekiojo visus tuos metus – tai net privedė ją prie depresijos. Na o pastaraisiais metais, kai kalbėti apie seksualinius nusikaltimus aukoms nebėra taip baisu ar gėda, ir Kathryn Mayorga įgavo drąsos: ji nori, kad žmonės žinotų, koks iš tikrųjų yra Cristiano Ronaldo.

Po šių jos kaltinimų neilgai trukus pasisakė ir pats futbolininkas: jis kategoriškai tai neigia ir viską vadina mėgstamu Donaldo Trumpo terminu – „netikromis naujienomis“ („fake news“). Anot Ronaldo, šitaip tik siekiama žinomumo naudojantis jo vardu, o „Der Spiegel“ už melagingą istoriją jis žada paduoti į teismą.

Viso to fone pasisakė ir Cristiano Ronaldo mylimoji Georgina Rodriguez, jauniausios jo dukters motina (kitus tris vaikus pora augina kartu, tačiau juos pagimdė pakaitinės motinos).

„Tu visuomet įveiki kliūtis, pasitaikiusias tavo kelyje, ir panaudoji tai kaip jėgą augti bei parodyti, koks didis esi. Visada esi vis geresnis. Myliu tave, Cristiano Ronaldo“, – instagrame rašė Georgina Rodriguez.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas