Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po žinios apie Bruce'o Williso sveikatos pablogėjimą – pirmas viešas Demi Moore pranešimas

Praėjus daugiau nei dvejiems metams po to, kai „Kieto riešutėlio“ aktoriui Bruce'ui Willisui buvo diagnozuota afazija, jo buvusi žmona aktorė Demi Moore pateikė naujausią informaciją apie kino žvaigždės sveikatą.
Bruce'as Willisas ir Demi Moore
Bruce'as Willisas ir Demi Moore / Vida Press ir Instagram nuotr.

69 metų B.Willisui afazija, pažinimo sutrikimas, buvo diagnozuota 2022 m. kovo mėn. Mažiau nei po metų jam buvo diagnozuota frontotemporalinė demencija – degeneracinė smegenų liga, kuri šiuo metu nepagydoma.

Po žinios apie pablogėjusią sveikatą B.Williso šeima atsiribojo nuo viešumos, o apie aktoriaus sveikatos būklę kalbėjo retai.

Visgi sekmadienį tarptautiniame Hamptonų kino festivalyje D.Moore, atsiėmusi apdovanojimą už karjeros pasiekimus aktorystės srityje, pasidalijo naujausia informacija apie buvusio vyro sveikatą. Anot Demi, B.Williso sveikatos būklė yra stabili.

Socialinių tinklų nuotr./Bruce'as Willisas
Socialinių tinklų nuotr./Bruce'as Willisas

„Žinote, jau esu tai sakiusi anksčiau. Liga yra tokia, kokia yra. Ir manau, kad reikia iš tikrųjų priimti tai, kas yra, – festivalio auditorijai sakė Moore'as. – Tačiau jo būklė yra stabili.“

„Visada skatinu tiesiog priimti jį tokį, koks jis yra. Kai ilgitės to, kas buvo, manau, kad tai yra pralaimėjimas“, – pridūrė ji.

D.Moore atskleidė dažnai lankanti buvusį sutuoktinį. Kaip teigė ji pati, aktorė lankė Bruce'ą „prieš dvi dienas“ su savo anūke, dukros Rumer mažyle Louetta.

„Ir mes galime mėgautis tuo, ką turime, kad ir kiek ilgai tai turėtume“, – apie laiką, praleidžiamą su buvusiu vyru, kalbėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant