Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

D.Sabonio žmona Shashana parodė vaizdo įrašą, kaip ruošėsi premjerai Holivude: Domanto reakcija – netikėta

Praėjusią savaitę Holivude įvyko „Netflix“ dokumentinio serialo „Startinis penketas“ premjera, kurios raudonuoju kilimu žengė ir krepšininkas Domantas Sabonis (28) su šeima. Svarbi premjera – reikšmingas įvykis visai krepšinio bendruomenei, tad nieko keisto, jog ir Sabonių šeimą dar kurį laiką gyvena išskirtinio renginio akimirkomis.
Domanto Sabonio šeima
Domanto Sabonio šeima / Vida Press ir Stop kadrai nuotr.

Dokumentinio serialo „Startinis penketas“ premjeros raudonuoju kilimu drauge su žmona Shashana ir sūnumi Oliveriu Tigeriu žengęs Domantas Sabonis kaustė fotografų dėmesį – užsienio žiniasklaidą tiesiog užplūdo žavios trijulės nuotraukos.

Rodos, išskirtinio renginio įspūdžiai ilgai nedingsta. Praėjus kelioms dienoms po renginio, Shashana savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, atskleidžiančiu šeimos pasiruošimo svarbiam renginiui užkulisius.

Žavios akimirkos kaipmat sulaukė didžiulio dėmesio – komentaruose pasipylė gausybė reakcijų. Į vaizdo įrašą sureagavo ir pats D.Sabonis.

„Pažiūrėkite į ją“, – komplimentą žmonai skyrė Domantas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis filmo premjeroje
AFP/„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis filmo premjeroje

Sabonių šeima ant premjeros raudonojo kilimo traukė žvilgsnius ne tik savo buvimu, bet ir suderintais įvaizdžiais.

D.Sabonis vilkėjo rusvos spalvos kostiumą, Shashana grožiu tvisko pasirinkusi leopardo rašto suknelę, o mažasis Oliveris buvo papuoštas tamsiai mėlynu kostiumu.

Seriale „Startinis penketas“ (orig. Starting Five), kuris startuos spalį, Domantas Sabonis kartu su kitomis NBA žvaigždėmis, tokiais kaip LeBronas Jamesas, Jaysonas Tatumas, Jimmy Butleris ir Anthony Edwardsas, atviraus apie nematomą profesionalių sportininkų gyvenimo pusę.

Dokumentika leis žiūrovams pažvelgti į 2023–2024 metų NBA sezono užkulisius, atskleidžiant, kaip žaidėjai kovoja aikštelėje, įveikia traumas ir derina sportinį bei šeimyninį gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas