Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dainininkė Camila Cabello apsivogė Kensingtono rūmuose: apie tai žino ir Kembridžo hercogai

Camila Cabello neseniai lankėsi pas pačius Kembridžo hercogus, kurie žinomą dainininkę pakvietė į renginį Kensingtono rūmuose. Toks įvykis – neeilinis ne tik paprasto žmogaus, bet ir šios jaunos atlikėjos gyvenime, tad C.Cabello, norėdama dar ilgai nepamiršti tos dienos, iš Kensingtono rūmų, neatsiklaususi jų šeimininkų, kai ką parsivežė namo.
Kembridžo hercogienė Kate Middleton, princas Williamas, dainininkė Camila Cabello
Kembridžo hercogienė Kate Middleton, princas Williamas, dainininkė Camila Cabello / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Pasak karališkosios poros oficialioje instagramo paskyroje paviešintos nuotraukos, C.Cabello Kensingtono rūmuose susitiko su „vienais labiausiai įkvėpiančių Jungtinės Karalystės paauglių“. Skamba nuostabiai, tačiau su dainininke „BBC Radio“ kalbėjęs laidos vedėjas Gregas Jamesas apie ją žino, kai ką, ko pati C.Cabello atskleisti nepanoro.

„Praeitą kartą tave sutikau rūmuose“, – pradėjo G.Jamesas, kai jį netikėtai pertraukė atlikėja.

„Niekam nesakyk, ką aš ir mano mama padarėme“, – sakė ji, tačiau tai radijo laidos vedėjo nesustabdė. Vyras atskleidė, kad prieš susitikimą su Kembridžo hercogais jis metė iššūkį C.Cabello kažką pavogti ir pasiūlė netoliese buvusį pieštuką.

Žinoma atlikėja dar keletą kartų pasitikslino iššūkį jai metusio vedėjo, ar jis tikrai tai turi omenyje, o jam patvirtinus pagriebė pieštuką ir paslėpė jį kartu su ja buvusios mamos rankinėje. „O tada tu mane įskundei vienam rūmų darbuotojui. Pasakei „Ji pavogė pieštuką!“ – pasakojo C.Cabello.

Tiesa, merginai nepaklusti G.Jamesui, siūlė jos mama. Ji, pasak dainininkės, liepė padėti pieštuką į vietą, tačiau mamos C.Cabello nepaklausė, nes jai, kaip jau anksčiau minėta, buvo mestas iššūkis, o iššūkius mergina vykdo. „Vis dar jį turiu. Atsiprašau, Williamai, atleisk, Kate. Naktį negalėjau ramiai miegoti, turėjau apie tai kažkam pasakyti“, – tęsė C.Cabello.

Žinia apie atlikėjos poelgį netrukus pasiekė pačius rūmus. „BBC Radio“ tviteryje paskelbė interviu ištrauką, ja neblogą humoro jausmą turintys Kembridžo hercogai pasidalijo pridėdami nustebusių akių paveikslėlį. Dabar C.Cabello beliko parodyti, kaip atrodo tas garsusis pieštukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas