Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dainininkė Pink daro pertrauką muzikoje: „Tai bus šeimos metai“

Dainininkė Pink patvirtino daranti pertrauką muzikinėje karjeroje. Mažiausiai metus žinoma atlikėja nerengs individualių pasirodymų, tik kurs naujas dainas ir jas įrašinės, rašo „The Sun“.
Pink
Pink / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Pink

40-metė Pink, kurios tikrasis vardas Alecia Moore, pastaruosius dvejus metus su koncertine programa „Beautiful Trauma World Tour“ gastroliavo po įvairias šalis. Kad daro laikiną pertrauką muzikoje dainininkė patvirtino atvykusi į „Country Music Awards“ ceremoniją.

Šalia Nešvilio „Bridgestone“ arenos patiesto raudonojo kilimo lūkuriavusiems žurnalistams ji sakė: „Pustrečių metų be perstojo dirbome. Willow vėl pradėjo lankyti mokyklą, Jamesonas taip pat ruošiasi į darželį. Tai bus šeimos metai. Daug veiklos turės ir Carey. Jis labai mane palaiko, su manimi keliauja po pasaulį, tad dabar atėjo mano eilė.“

Į renginį Pink atvyko su šeima – vyru Carey, dukrą Willow (8) ir sūnumi Jamesonu (3). Būtent mažylis, pasipuošęs kaubojaus skrybėle ir batais, sulaukė daugiausiai fotografų dėmesio. Ne ką mažiau žavesnė buvo ir Willow, apdovanojimų ceremonijai pasirinkusi baltą suknelę su žirgų atvaizdais.

Vida Press nuotr./Dainininkė Pink su vyru ir vaikais „Country Music Awards“ apdovanojimų ceremonijoje
Vida Press nuotr./Dainininkė Pink su vyru ir vaikais „Country Music Awards“ apdovanojimų ceremonijoje

Pink užsiminė ne tik apie poilsį nuo muzikos, bet ir pagyrė sutuoktinį Carey, su kuriuo dainininkė netrukus minės 14-ąsias vestuvių metines.

„Jis nusipelno atskiro apdovanojimo! Anksčiau tai labai sureikšmindavome. Dabar tiesiog džiaugiamės galėdami būti kartu“, – apie išties nemažai kartu praleistų metų kalbėjo Pink.

Paklausta, kokia yra poros laimės paslaptis, dainininkė juokavo: „Mes gražiau pykstamės.“

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Pink su vyru Carey Hartu ir vaikais
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Pink su vyru Carey Hartu ir vaikais

Ekstremalų sportą mėgstanti pora, kaip ir pridera, susipažino 2001-aisiais „Summer X Games“ varžybose Filadelfijoje. Kaip „USA Today“ kadaise atskleidė pati dainininkė, ją iš dalies sužavėjo Carey blogo berniuko asmenybė, tačiau netrukus tas maivymasis jai atsibodo.

„Kai porą naktų su juo sulūžusiu praleidi ligoninėje, tas jaudulys dingsta“, – aiškino Pink.

View this post on Instagram

#tourlife

A post shared by P!NK (@pink) on

Juodu susitikinėjo iki 2003-ųjų, o vėliau išsiskyrė. Atskirai praleidę beveik metus, Pink ir Carey nusprendė vėl būti kartu. Neilgai trukus pora susižadėjo. Piršlybos buvo ganėtinai neįprastos. Visų pirma, lemtingą klausimą mylimajam uždavė Pink. Motociklų varžybose Kalifornijoje širdies draugui ji pasipiršo ant plakato užrašydama „Ar vesi mane?“ Sportininkui nesustojus pamačius klausimą pirmą kartą, ant plakato Pink prirašė „Aš rimtai“. Vestuvės įvyko 2006-aisiais.

Nors po poros metų Pink ir Carey vėl buvo ištikusi santykių krizė, atskirai vienas be kito juodu pabuvo neilgai. Po metų vėl tapę pora, 2010-aisiais jie pranešė besilaukiantys dukters Willow. 2016-ųjų gruodį Pink pagimdė antrą atžalą – sūnų Jamesoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas