Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danielis Radcliffe'as parodė savo naują mylimąją

Pasaulyje greičiausiai yra nedaug žmonių, kurie vis dar nežinotų Hario Poterio ar jį vaidinusio aktoriaus brito Danielio Radcliffe'o. 22-ejų aktorius antradienį paparacų buvo pastebėtas vaikštinėjantis po miestą susikibęs rankomis su žavia tamsiaplauke, skelbia dailymail.co.uk.
Danielis Radcliffe'as
Danielis Radcliffe'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jaunasis kino aktorius neseniai Larry Kingo televizijos laidoje atskleidė, kad jo širdis nebėra laisva. „Šiuo metu turiu merginą, kurią esu labai įsimylėjęs. Pažiūrėsime, kaip viskas klostysis toliau“, – atvirai kalbėjo D.Radcliffe'as.

Tačiau nors aktorius ir atskleidė turintis merginą, kol kas nėra aišku nei jos vardas, nei ką ji veikia gyvenime, nei kaip pora susipažino. Aktorius tyčia nieko neslepia, tačiau kol kas ir neatvirauja apie savo santykius per daug.

Antradienį pastebėti kartu jaunuoliai buvo apsirengę kasdieniais laisvalaikio drabužiais. Pažymima, kad Danielio mergina buvo nepasidažiusi ir paprastai susirišusi plaukus.

Nuo 2001 m., kai pasirodė pirmasis filmas apie burtininką Harį Poterį, D.Radcliffe'as viešai buvo pasirodęs tik su viena mergina. 2007 m., kai Danieliui buvo aštuoniolika, jis susitikinėjo su aktore Laure O’Toole, su kuria susipažino vaidindamas spektaklyje „Equus“. Pora išsiskyrė 2008 m. pradžioje.

Netrukus po skyrybų aktorius prisipažino, kad prarado nekaltybę būdamas šešiolikos su daug už jį vyresne moterimi.Netrukus po skyrybų aktorius prisipažino, kad prarado nekaltybę būdamas šešiolikos su daug už jį vyresne moterimi.

2010 m. jis buvo pastebėtas leidžiantis laiką su Olive Uniacke, tačiau vėliau JAV gėjų žurnalui „Out“ jis atskleidė, kad jam nelabai gerai sekasi su merginomis. Tada aktorius sakė: „Tiesą sakant, niekada gyvenime nesu rimtai su kuo nors susitikinėjęs, vaikščiojęs į pasimatymus, nes visos mano merginos, su kuriomis draugavau, dirbo kartu su manimi. Taigi mes pažindavome vienas kitą darbe, greičiausiai dėl to vėliau iš tų santykių nieko ir neišeidavo.“

Aktoriaus ir jo naujosios merginos nuotraukas galite pamatyti čia.

Pasibaigus Hario Poterio 10 metų trukusiai epopėjai, aktorius neketina sustoti ir visiems laikams likti tik vaikinu, kuris suvaidino talentingąjį burtininką. 2012 m. vasario pradžioje numatyta siaubo filmo „The Woman In Black“ premjera, kurioje pagrindinį vaidmenį vaidina Danielis. Jo vaidinamas herojus – jaunas advokatas Arthuras, atvykęs į paslaptingą miestelį sutvarkyti savo kliento dokumentų, tačiau sename name jo laukia kraupi mirusios moters dvasia.

Siūlome pažiūrėti neseniai pasirodžiusį filmo „The Woman In Black“ anonsą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas