Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas reperės Cardi B smurto protrūkis: užsakė dviejų padavėjų užpuolimą striptizo klube

Hitų „Bodak Yellow“, „Finesse“ ir „I Like It“ atlikėja Cardi B (25 m.) traukte traukia prie savęs įvairaus plauko problemas, o galbūt tiksliau būtų pasakyti – pati jas kelia? Šįkart pramogų žiniasklaidos antraštės mirga dėl incidento striptizo klube – reperė įtariama užsakiusi užpulti dvi padavėjas.
Cardi B
Cardi B / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Užpuolimas Cardi B

Šis incidentas įvyko dar rugpjūtį viename Kvinso striptizo klube Niujorke, kur tuo meto koncertavo Cardi B sužadėtinis Offset.

Reperė tą vakarą taip pat buvo klube, o koncerto metu buvo užpultos dvi padavėjos – seserys Jade ir Baddie Gi. Pati Cardi B užpuolime nedalyvavo, tačiau pranešama, kad jos asmens sargybiniai ir kiti palydos nariai puolė merginas mušti su buteliais ir kėdėmis – jos buvo rimtai sužeistos.

Cardi B šį pirmadienį savanoriškai prisistatė į Niujorko policiją, kur jai buvo pareikšti įtarimai dėl dviejų kriminalinių nusikaltimų – užpuolimo ir neapgalvoto elgesio, keliančio pavojų. Nuovadoje buvo padaryta įtariamosios nuotrauka bei paimti jos pirštų atspaudai.

Į policijos nuovadą reperė prisistatė pasipuošusi oficialiu kostiumėliu su baltais marškiniais, o išeidama plačiai šypsojosi – iš viso šio reikalo padarė šou jos laukusiems paparacams.

Reperės teismas numatytas spalio 29-ąją, kur ji privalės atsakyti už savo elgesį.

Šaltinis iš reperės aplinkos portalui TMZ sakė, kad užpuolimo užsakymas nebuvo iš anksto planuotas – viskas prasidėjo, kai kažkas išpylė gėrimą. Kitų šaltinių teigimu, reperė su viena iš tų merginų susipyko dėl įtariamo romano su jos sužadėtiniu.

Pati reperė žurnalistams nekomentavo šio incidento, tačiau jos advokatas tikino, kad „nėra jokių įrodymų prieš ją“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cardi B
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cardi B

Na o aukų advokatas sakė, kad pati Cardi B socialiniuose tinkluose gyrėsi užsakiusi merginų užpuolimą.

„Matomai ji galvoja, kad jos garsenybės statusas iškelia ją aukščiau įstatymo, nes ji daugeliui žmonių socialiniuose tinkluose gyrėsi dirigavusi tam žiauriam užpuolimui“, – sakė užpultų merginų advokatas Josephas Tacopina.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cardi B
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cardi B

15min primena, kad visai neseniai Cardi B vardas buvo linksniuojamas kitame peštynių kontekste. Niujorko mados savaitėje ji susipešė su kita garsia repere Nicki Minaj – sviedė į ją batą ir puolė muštis. Iš vakarėlio ji buvo išvesta apsauginių ir policijos, o jai išeinant ant kaktos matėsi didžiulis guzas, atsiradęs iš po grumtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas