Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs nusikaltėlis Jeremy Meeksas milijonierę draugę Chloe Green supažindino su sūnumi

Modeliu tapęs buvęs nusikaltėlis Jeremy Meeksas (33 m.) savo draugę, turtingą paveldėtoją Chloe Green (26 m.) supažindino su savo sūnumi.
Jeremy Meeksas mylimąją Chloe Green ir sūnumi Jeremy jaunesniuoju
Jeremy Meeksas mylimąją Chloe Green ir sūnumi Jeremy jaunesniuoju / Vida Press nuotr.

Jeremy Meeksas su „Topshop“ paveldėtoja Chloe Green susipažino gegužę Kanuose, ir neilgai trukus jiedu užmezgė slaptą romaną – abu tuo metu turėjo antrąsias puses, bet neatsispyrė vienas kito traukai.

Jųdviejų romanas į dienos šviesą išlindo, kai paparacai nufotografavo Jeremy Meeksą su Chloe Green romantiškai leidžiančius laiką jachtoje prie Turkijos krantų – tik tada apie vyro neištikimybę sužinojo ir Jeremy Meekso žmona Melissa Meeks, kuri, likusi namuose Amerikoje, manė, jog jos vyras dirba.

Kai jau nebebuvo prasmės slapstytis, Jeremy Meeksas nusprendė oficialiai išsiskirti su žmona ir stačia galva pasinėrė į naują romaną.

Ir nors iš pradžių daug kas manė, kad buvusio nusikaltėlio ir milijonierės romanas tikrai neturi ateities, o pasibaigus vasarai baigsis ir meilė, kol kas jiedu laikosi tvirtai.

Ir su diena poros santykiai, regis, vis tvirtėja ir tvirtėja: štai rugsėjį Chloe Green supažindino savo abejotinos reputacijos draugą su savo mama, o dabar jau ir Jeremy Meeksas mylimąją pristatė sau labai svarbiam žmogui – vieninteliam sūnui, septynerių metų Jeremy jaunesniajam.

Įsimylėjėlių porelė kartu su Jeremy sūnumi buvo paparacų nufotografuoti šeimyniškai leidžiantys laiką Los Andžele ir atrodė, kad Jeremy jaunesnysis puikiai sutaria su naują tėčio drauge.

Berniuko motina yra vis dar oficiali Jeremy Meekso žmona Melissa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant