Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darrenas Aronofsky atsisako pasakoti apie savo naująjį filmą: žiūrovams parduodama katė maiše

Iki naujausio režisieriaus Darreno Aronofsky filmo „motina!“ (angl. „mother!“) premjeros Lietuvoje likus mažiau negu dviem mėnesiams, filmo kūrėjai vis dar šykšti detalių apie filmo siužetą ir jo kūrimo užkulisius.
Javieras Bardemas ir Jennifer Lawrence filme „motina!“
Javieras Bardemas ir Jennifer Lawrence filme „motina!“ / Kadras iš filmo

Kaip praneša „Vulture“, slaptumas ir miglota informacija apie juostą yra ne jos reklaminės kampanijos dalis, o režisieriaus įgeidis. Nors šiuolaikinėje pramonėje tokie filmo kūrėjų norai galėtų būti pavadinti anomaliniais, kino studijai „Paramount“ teliko patenkinti Darreno Aronofsky užgaidą ir leistis į avantiūrą – žiūrovams pardavinėti katiną maiše, pažymėtą garsaus kino kūrėjo ir aktorių pavardėmis.

Kultiniais tapusių filmų „Rekviem svajonei“, „Juodoji gulbė“ ir „Pi“ kūrėjas Darrenas Aronofsky septintąjį savo režisuotą filmą pristatys Toronto bei 74-ajame Venecijos kino festivaliuose.

Paklaustas apie perdėtą slaptumą, režisierius tvirtina esąs įsitikinęs tuo, jog prieš filmo peržiūrą žiūrovas turi turėti tik minimalias žinias apie jį.

„Noriu, kad žiūrovas būtų pasiruošęs išvysti įtempto siužeto reginį. Jūs žinote, jog, anot siužeto, filmo veikėjams teks susidurti su baisia paslaptimi, kurios link jis jus nuves, tačiau eiti turite tik tuomet, jeigu sutinkate patirti aštrius pojūčius“, – miglotai kalba Darrenas Aronofsky.

„Šis filmas kitoks negu tai, ką šiais laikais matote kine. Jeigu turite apetitą tokiems reginiams, tuomet paruošėme jums skaniausią patiekalą“, – intriguoja režisierius, mistinį siaubo trilerį „motina!“ vadinantis filmu „apie meilę, ištikimybę ir pasiaukojimą“ bei tikinantis sugrįžęs prie savo mėgstamiausio kino žanro, kuris ir tapo vizitine jo kūrybos kortele.

Anot paslaptingojo filmo siužeto, jaunavedžiams (akt. Jennifer Lawrence ir Javieras Bardemas) įsikūrus dideliame užmiesčio name, įsimylėjėliai mėgaujasi laime ir imasi kurti svajonių būstą. Ramią kasdienybę sudrumsčia sykį ant namų slenksčio išdygę paslaptingi nepažįstamieji (akt. Edas Harrisas ir Michelle Pfeiffer), kurių pasirodymas ne tik sugriauna namuose tvyrojusią ramybę, tačiau ir tampa išbandymu jaunavedžių santykiams. Ar įsimylėjėliams pavyks išgelbėti idiliška atrodžiusią santuoką? O galbūt visa tai tebuvo iliuzija? Atsakymai Lietuvos kinuose jau nuo spalio 27-osios.

VIDEO: Filmo „motina!“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant