Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Dėl Helovino kostiumo patyčių sulaukęs Travisas Scottas išsitrynė instagramą

Panašu, jog Helovino vakarėlyje su Betmeno kostiumu pasirodęs reperis Travisas Scottas bus nukabinęs nosį – socialiniuose tinkluose pasipylus ne visai malonioms įžvalgoms apie jo kostiumą, reperis išsitrynė socialinių tinklų anketą, praneša užsienio žiniasklaida.
Travisas Scottas ir Kylie Jenner
Travisas Scottas ir Kylie Jenner / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „Cosmopolitan“, Travisas Scottas savo instagramo paskyrą ištrynė iškart po to, kai paviešino savo Helovinui skirtą įvaizdį. Nuotraukoje reperis pozavo apsirengęs kaip superherojus Betmenas. Tiesa, šis kostiumas buvo rudos spalvos, kitaip nei įprastas klasikinis juodas variantas.

Lygino su tarakonu

„Instagram“ paviešintoje aprangos nuotraukoje Travisas pozavo šalia tos pačios spalvos automobilio. Visgi ne visi į tokį atlikėjo kūrybiškumo aktą sureagavo teigiamai. Štai kai kurie gerbėjai pasiryžo pabrėžti, jog kitokia kostiumo spalva Travisą daro panašesnį į tarakoną nei į Betmeną...

Kol dalis T.Scotto gerbėjų juokėsi iš to, jog reperis pasirinko deaktyvuoti savo anketą su daugiau nei 3000 tūkst. įrašu, kiti stojo jo ginti sakydama, jog šis Betmeno kostiumas buvo puiki klasikos interpretacija.

Tiesa, atsirado ir manančių, jog savo socialinių tinklų paskyrą reperis ištrynė dėl kitų priežasčių. Na, tarkim, artėjančių naujų muzikinių projektų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas