Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Johnny Deppo sveikata susirūpinę gerbėjai raminami: drastiški pokyčiai – ne dėl ligos

Praėjusią savaitę pasirodžius naujoms aktoriaus Johnny Deppo nuotraukoms kilo tikras sujudimas – gerbėjai sunkiai pajėgė pažinti savo dievuką, kuris atrodo smarkiai sulysęs ir paliegęs. Tačiau gerbėjai raminami – aktorius yra sveikas ir nėra jokių priežasčių dėl jo nerimauti.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / Scanpix, instagramo nuotr.
Temos: 1 Johnny Deppas

Kalbos apie suprastėjusią Johnny Deppo sveikatą pasklido po to, kai socialiniuose tinkluose gerbėjos iš Rusijos pasidalijo nuotraukomis su juo. Aktorius šiuo metu gastroliuoja po Europą su savo grupe „The Hollywood Vampires“, dėl ko ir apsilankė Maskvoje bei Sankt Peterburge. Sekmadienį jis su grupe atvyko į Berlyną, kur buvo nufotografuotas prie viešbučio.

Vis tik tos nuotraukos su gerbėjomis sulaukė didžiulio dėmesio – jose Johnny Deppas atrodo labai suvargęs, sulysęs, išbalęs ir paliegęs. Nieko nuostabaus, kad seniai viešumoje aktorių matę jo gerbėjai sunerimo.

Vida Press nuotr./Johnny Deppas sekmadienį Berlyne
Vida Press nuotr./Johnny Deppas sekmadienį Berlyne

Pats Johnny Deppas komentuoti pasklidusių kalbų apie jo drastiškai pasikeitusią išvaizdą nesivargino, tačiau šaltiniai iš aktoriaus aplinkos suskubo gerbėjus raminti: jam viskas gerai.

Štai portalui „E! News“ vienas jam artimas šaltinis sakė, kad Johnny yra „sveikas“ ir „nėra jokio pagrindo dėl jo nerimauti“.

Kiti tokius drastiškus išvaizdos pokyčius aiškino aktoriaus vaidmenimis: jis ką tik filmavosi dviejose juostose, dėl kurių turėjo stipriai pasikeisti.

Vida Press nuotr./Johnny Deppas sekmadienį Berlyne
Vida Press nuotr./Johnny Deppas sekmadienį Berlyne

Viena jų – tai komiška drama „Richard Says Goodbye“, kuri jau baigta filmuoti, bet dar montuojama. Joje Johnny Deppas suvaidino universiteto profesorių, kuriam diagnozuojama mirtina liga ir filme vaizduojamos paskutinės jo gyvenimo dienos.

Kitas filmas, pareikalavęs išvaizdos pokyčių, yra „Fantastinių gyvūnų“ tęsinys, kuriame aktorius įkūnijo blogąjį burtininką Grindelvaldą. Dėl šio vaidmens Johnny Deppas turėjo nusiskusti galvą plikai ir nusibalinti antakius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas