Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl perpus sumažinto honoraro Johnny Deppas atsisakė vaidmens

Vienas geriausių šių dienų aktorių Johnny Deppas – ne pigus malonumas kino kūrėjams. Vaidinti filme jis sutinka tik gavęs 20 mln. JAV dolerių honorarą, ir jokie sentimentai šiame versle negalioja – po to, kai dėl biudžeto apkarpymo jo buvo paprašyta filme „Black Mass“ suvaidinti už 10 mln. JAV dolerių, aktorius atsisakė vaidmens.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Johnny Deppas

J.Deppas tikrais faktais paremtame filme turėjo vaidinti garsų Bostono gangsterį Whitey Bulgerį. Už mažiausiai 10 žmogžudysčių FTB šio nusikaltėlio ieškojo net 10 metų, jį sučiupti pavyko tik 2011-aisiais.

Kanų kino festivalyje filmo prodiuseriai tikėjosi sudominti kurią nors kino kompaniją, kuri įsigytų teises į šią kino juostą ir skirtų finansavimą. Tačiau susidomėjimas nebuvo labai didelis ir filmas gavo mažesnį finansavimą negu tikėtasi.

Prodiuseriai paprašė J.Deppo sutikti susimažinti honorarą iki 10 mln. JAV dolerių, tačiau ši mintis aktoriaus nesužavėjo ir jis nusprendė pasitraukti iš projekto. Koks likimas laukia filmo pasitraukus pagrindiniam aktoriui, lieka nebeaišku.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas