Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 07

Didžiausios Holivudo nesėkmės: šie 13 filmų patyrė visišką fiasko

Yra filmų, kuriuos Holivudo studijos gailisi sukūrusios. Tokių, kurie, kainavę stulbinančias sumas, ne tai, kad neatsipirko, bet ir atnešė didžiulius nuostolius. Ir netrūksta atvejų, kai nuo nesėkmės neišgelbsti net ryškus aktorių kolektyvas. Pavyzdžiui, ar žinojote, kuri juosta įtraukta į Guinneso rekordų knygą kaip didžiausia visų laikų finansinė kino nesėkmė? Pateikiame ne tik šį, bet ir dar dvylika filmų, iš kurių buvo tikėtasi daug, bet išėjo fiasko.
Filmas „Katės“
Filmas „Katės“ / „Scanpix“/AP nuotr.

„Karalius Artūras. Kalavijo legenda“ („King Arthur: Legends of the Sword“)

175 mln. JAV dolerių kainavusi Guy'aus Ritchie režisuota juosta visame pasaulyje uždirbo mažiau nei siekė biudžetas – 148 mln. JAV dolerių. Nuo nesėkmės jos neišgelbėjo ir trumpas Davido Beckhamo pasirodymas. Todėl nieko keisto, kad suplanuota šešių filmų franšizė buvo atšaukta.

Skaičiuojama, kad 2017-aisiais pasirodęs fantastinis veiksmo ir nuotykių filmas, kuriame pagrindinius vaidmenis atliko Charlie Hunnamas ir Jude'as Law, „Warner Bros“ ir „Village Roadshow Pictures“ atnešė 150 mln. JAV dolerių nuostolių.

Beje, filmo išleidimas buvo nukeltas net tris kartus, stengiantis išvengti konkurencijos su tokiais filmais kaip „Bėgantis labirintu: vaistai nuo mirties“ („Maze Runner: The Death Cure“) ir „Neišjunk šviesos“ („Lights Out“). Deja, tai nepadėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas