Sportas gyvai

Didžiausių lūpų savininkė šįkart ryžosi kitokiai procedūrai: „Kad viskas išliktų jaunatviška“

26 metų Andrea Ivanova iš Bulgarijos, kuri tikina, kad turi didžiausias lūpas pasaulyje, neseniai papildomai susileido užpildų injekcijų į abi nosies puses. Nepaisydama gydytojų perspėjimų apie šių grožio procedūrų keliamą pavojų, jauna moteris aiškina tokiu būdu siekianti išsaugoti jaunystę.
Andrea Ivanova
Andrea Ivanova / Vida Press, Scanpix nuotr.

Kaip rašo dailymail.co.uk, influencerei Andreai Ivanovai chirurgas pasiūlė naują virš 500 eurų kainuojančią procedūrą. Jis neva tikino, kad tai – labai svarbi prevencinė priemonė norint apsisaugoti nuo raukšlių.

Iš pradžių Andrea turėjo tam tikrų baimių. Ji neslėpė: „Ši sritis yra gana pavojinga injekcijoms daryti, nes šioje vietoje yra sinusai ir daug kraujagyslių. Jei visa tai bus užblokuota, gali kiltis pavojus gyvybei. Nepaisant to, norint išsaugoti jaunatvišką veidą, į šią sritį būtina atlikti injekcijas.“

Vida Press nuotr./Andrea Ivanova
Vida Press nuotr./Andrea Ivanova

„Kadangi lūpose ir skruostikauliuose turiu daug užpildo, abiejose veido pusėse nuo nosies link lūpų ėmė formuotis raukšlės. Tokias jautrias vietas reikia drėkinti ir švirkšti, kad viskas išliktų gaivu ir jaunatviška“, – aiškino naują grožio procedūrą atlikusi A.Ivanova.

Andrea pastebėjo, kad jos raukšlės nuo nosies iki lūpų kampučių pagilėjo dar prieš lūpų didinimą, todėl nusprendė tai ištaisyti.

Nors buvusi psichologijos studentė, kuri vien lūpų užpildams išleido daugiau nei 23 tūkstančius eurų, apgailestavo dėl procedūros metu patirto skausmo, rezultatais liko patenkinta.

„Mano gydytojas nerimauja dėl lūpų audinių nekrozės, bet kol būsiu atsargi, viskas bus gerai“, – įsitikinusi Andrea.

Bulgarė prisipažino, kad po injekcijų jai sunku šypsotis, ji turi vengti staigių mimikų, kad nepažeistų vietų, į kurias buvo buvo suleistos injekcijos, ir gerti daug vandens, nes hialurono rūgštis veikia kaip kempinė.

„Negaliu trinti veido rankomis, kai prausiuosi, arba daryti staigių judesių ten, kur yra naujai įšvirkštos vietos. Tačiau atlikau šias injekcijas, nes noriu, kad lūpos ir skruostai būtų putlesni.“

Bandydama suformuoti norimą išvaizdą, A.Ivanova neseniai per vieną dieną „eksperimentuodama“ atliko dar šešias grožio procedūras, kurioms išleido daugiau nei 950 eurų. Tuomet vienu metu jai buvo patobulintas smakras, pakoreguotas žandikaulis, padidinti skruostikauliai ir paputlintos lūpos.

2024-ųjų vasario 21 dieną Andrea turėjo kreiptis į chirurgą Vokietijoje, kad šis atliktų tiek procedūrų vienu metu, nes jos gydytojas atsisakė tai daryti, nenorėdamas rizikuoti pacientės saugumu.

„Dabar man skauda visą veidą, ypač žandikaulį ir smakrą. Sunku šypsotis, nes skauda skruostikaulius ir jaučiu įtampą visame veide. Tačiau tai normalu“, – prisipažįsta influencerė, kuri neketina sustoti ir siekia dar labiau „patobulinti“ savo išvaizdą.

Andrea lūpas pradėjo didintis dar 2018 metais, o daugiau nei 34 hialurono injekcijos jai atsiejo nemenką sumelę.

„Scanpix“ nuotr./Andrea Ivanova
„Scanpix“ nuotr./Andrea Ivanova

Gydytojai A.Ivanovą yra įspėję, kad operacijos kas kartą bus vis skausmingesnės. Tačiau instagrame beveik 32 tūkst. sekėjų turinti Andrea medikų nuomonės nepaiso ir tikina, kad ir toliau didinsis lūpas. Beje, paklausta ar nebijo, jog lūpos vieną dieną sprogs, mergina patikino, kad dėl to tikrai galvos nesuka.

„Apie save sulaukiu daug neigiamų atsiliepimų, nes žmonės nepritaria mano norams, tačiau dėl to nesijaudinu. Turiu savus grožio standartus ir jų griežtai laikausi“, – sakė ji.

Andrea Ivanova taip pat yra sakiusi, kad jos šeima nepritaria jos išsikeltiems tikslams.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius