Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dingo bet kokia viltis: Meghan Markle tėvas dukra nebepasitiki

Pasak pranešimų užsienio spaudoje, Thomas Markle’as (76 m.) prarado viltį kada nors atnaujinti santykius su dukra Meghan Markle. Sasekso hercogienės įbrolis Tomas Markle’as jaunesnysis (53 m.) teigė, kad jo tėvas už princo Harry ištekėjusia ir karališkąją šeimą palikusia dukra nebepasitiki.
Meghan Markle ir jos tėvas Thomas Markle'as
Meghan Markle ir jos tėvas Thomas Markle'as / „Scanpix“ nuotr.

„Mirror“ Tomas Markle’as jaunesnysis sakė: „Kalbant apie susitaikymą, jis visiškai pasidavė dėl Meghan ir Harry. Jis nebepasitiki ja ir nebenori jos pažinti dėl melų, manipuliacijos ir apgaulės.

Neseniai jis atšventė 76-ą gimtadienį – nereikia nė sakyti, iš jos jis nieko negirdėjo.“

Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu Thomu Markle'u
Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu Thomu Markle'u

Meghan Markle įbrolis taip pat paneigė naujoje biografijoje apie Sasekso hercogus pateiktą su jo tėvu susijusią informaciją. Pasak jo, Thomas Markle’as tikrai neignoravo begalės skambučių ir žinučių, kviečiančių jį atvykti į Meghan ir Harry vestuves 2018-aisiais.

„Joje teigiama, kad Harry kalbėjo su mūsų tėčiu, kad jei jis jo, Harry, būtų paklausęs, nebūtų buvę jokių problemų. Taip nebuvo“, – pasakojo 53-ejų Meghan Markle įbrolis, pasak kurio, tuo metu jo tėvas gulėjo ligoninėje, o jo telefonas buvo išjungtas.

„Štai kodėl jis neatsakė, jis niekaip negalėjo to padaryti, – tęsė jis. – Mūsų tėtis iš tikrųjų skambino jai keletą kartų dar iki vestuvių po tos nuotraukų klaidos, tačiau jis buvo ignoruojamas.“

Tomas Markle’as jaunesnysis taip pat sakė, jog karališkieji rūmai Meghan Markle ir princui Harry liepė tėčiui skirti paramą, turėjusią padėti jam kovoti su įkyria žiniasklaida, tačiau hercogienė neva atsisakė tai daryti.

Nepaisant to, kad vilties atnaujinti bendravimą su dukra Thomas Markle’as nebeturi, su anūku Archie jis pasimatyti vis dėlto labai norėtų, pridūrė brolis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meghan Markle šeimoje – nauji nemalonumai: policija sulaikė jos įbrolį

Meghan Markle tėvas ragina dukrą susitaikyti: prašo karalienės pagalbos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas