Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donaldas Trumpas 10 kartą tapo seneliu: sūnus Ericas pasauliui pristatė naujagimę

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (73) dešimtą kartą tapo seneliu. Dar balandžio mėnesį Erico Trumpo žmona Lara socialiniuose tinkluose pasidalijo naujienomis apie antro vaiko laukimą, o jau šį pirmadienį E.Trumpas pranešė, kad šeimai gimė mergaitė.
Ericas Trumpas, Lara Trump ir Donaldas Trumpas
Ericas Trumpas, Lara Trump ir Donaldas Trumpas / „Scanpix“ nuotr.

E.Trumpas džiugiomis naujienomis apie dukros gimimą pasidalijo savo „Twitter“ ir „Instagram“ paskyrose. Prezidento sūnus atskleidė mergaitės vardą. Be to, parodė ir ką tik gimusios mažylės nuotrauką.

„Lara Lea Trump ir aš nekantraujame šiam pasauliui pristatyti Caroliną Dorothy Trump. Mes jau dabar tave mylime“, – socialiniuose tinkluose rašė E.Trumpas.

Mergaitės gimimas reiškia, kad Prezidentas seneliu tapo jau dešimtą kartą.

D.Trumpas turi penkis vaikus iš trijų santuokų. Ivanka Trump augina tris vaikus, Donaldas Trumpas jaunesnysis – penkis, Ericas Trumpas – du.

15min primena, kad Balandžio mėnesį Lara Trump ir Ericas Trumpas socialiniuose tinkluose paskelbė, kad šių metų rugpjūčio pabaigoje jiems turėtų gimti dar vienas kūdikis. Pora taip pat pridėjo nuotraukas, kuriose įmažinti sutuoktiniai su pirmagimiu Luke'u ir dviem šeimos šunimis.

„SVARBIOS NAUJIENOS: Luke'as (ir Charlie su Benu) nekantrauja šį rugpjūtį tapti vyresniaisiais broliais!! Mes visi esame nepaprastai sujaudinti, kad mūsų šeimą papildys dar vienas narys“, – socialiniame tinkle rašė L.Trump.

Ericas Trumpas savo išrinktąją Larą Yunaską 2014 metais vedė istorinėje Pajūrio Betesdos episkopalinėje bažnyčioje Palm Biče Floridoje.

Vestuvių pokylis, kuriame dalyvavo daugiau kaip 400 giminaičių ir draugų, įvyko Donaldo Trumpo klube „Mar-a-Lago“. Tarp svečių buvo pats Donaldas ir žmona Melania, Erico motina Ivana ir sesuo Ivanka, kuri buvo pamergė ir kurios duktė Arabella barstė gėles. Jaunikio brolis buvo ir jo pabrolys. Žiedus nešė nuotakos šuo Charlie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas